Son basın duyuruları

Videojet, Yüksek Hızlı İçecek Kutulama İçin Lightfoot™ Fiber Lazer Çözümünü Sunar

İçecek üretimi için özel olarak geliştirilmiş yenilikçi bir sistem.

CHICAGO – Ocak 2021 — Dünya standartlarında lazer tasarımı konusunda 30 yıldan uzun bir deneyime sahip olan; kodlama, markalama ve baskı çözümlerinde global liderler arasında yer alan Videojet Technologies, yeni Lightfoot™ çözümünü memnuniyetle sunar. Bu gelişmiş çözüm, Videojet fiber lazerin standart güvenilirliği ile çift Lightfoot™ markalama kafasının hızını birleştirerek içecek üreticilerinin zorlu üretim ihtiyaçlarını karşılar.

İçecekler için amaca uygun olarak üretilen Lightfoot™ kutulama çözümü; nemli, bol şeker içeren ortamların veya yıkama ortamlarının kolayca üstesinden gelebilen IP69 koruma sınıfı markalama kafaları ve IP65 koruma sınıfı sarf malzemesi kabini dahil olmak üzere sağlam bileşenlerle tasarlanmıştır. Tek bir yazılım kontrolüyle sorunsuzca entegre edilen çift Lightfoot™ markalama kafasına sahip Videojet çözümü, saatte 100.000 ürüne kadar markalama hızına ulaşabilir.

Birden fazla tedarikçi ve uyumsuz bileşenler kullanarak bir sistem oluşturmak yerine, ihtiyaç duyduğunuz her şeyi sağlayabilecek Videojet’e güvenin. Operatörleri zararlı alüminyum tozu ve dumandan koruyacak entegre duman aspiratörü ile onlardan optik radyasyonu uzak tutacak 1. sınıf kapalı kasa sistemi içeren Videojet Lightfoot™ çözümü, hepsi bir arada çözüm sunar. Modüler ışın koruması, konveyör bandınıza uyduğundan bunu kolayca hattınıza entegre edebilirsiniz. Markalama kafası hava bıçağı, ışın çıkışı penceresinde toz veya kir birikmesini engeller. Standart sektör protokolleri, genel hat entegrasyonu veya kod yönetimi sistemlerine bağlanmanıza imkan tanır.

Videojet Lightfoot™ çözümü, başarılı yüksek hızlı içecek kutulama işlemleri için gerekli olan kaliteyi, güvenliği ve güvenilirliği sağlamak üzere tasarlanan, tamamen kapsamlı bir pakettir. Videojet, istek üzerine uzaktan uzman teknik destek ve yönlendirme sağlayan VideojetConnect™ Remote Service ve uygulamanızın veya malzemenizin değişmesi durumunda numune laboratuvarlarımızın sağladığı devamlı ücretsiz desteği de çözümle birleştirerek yazıcınızın kullanım ömrü boyunca üretiminizi destekler.

Fiber lazer teknolojisi inkjet kodlama çözümünün temiz ve güvenli bir alternatifidir. Minimum bakımla, mürekkep ya da solvent olmadan üreticiler daha fazla çalışma süresinden yararlanabilir. Ayrıca, fiber lazer kodlar hassas ve kalıcı bir şekilde uygulanır; böylece müşteri kalite gereksinimlerini tutarlı bir şekilde karşılayabilirsiniz. Videojet Lightfoot™ çözümü, üretim kodlamalarını geliştirerek lazer teknolojisine geçmek isteyen üreticilere sorunsuz bir geçiş sunar.

Videojet Lightfoot™ çözümü hakkında daha fazla bilgi için www.videojet.com.tr/lightfoot-canning ziyaret edin

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies, ürün tanımlama pazarında bir dünya lideridir. Hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, uygulamaya özgü sıvılar ve ürün kullanım ömrü hizmetleri sunar. Hedefimiz, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektörlerinde müşterilerimizle iş birliği yaparak onların üretkenliğini artırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaktır. Müşteri uygulama uzmanları ve Mürekkep Püskürtmeli InkJet, Termal InkJet (TIJ), Lazer Markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama ve etiketleme ve çok çeşitli yazdırma teknolojileri alanındaki lider konumu sayesinde Videojet, dünya çapında 400.000’den fazla yazıcı kurulumu gerçekleştirmiştir. Müşterilerimiz, günde on milyardan fazla ürünü kodlamak için Videojet ürünlerine güveniyor. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, dünya genelinde 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesiyle doğrudan sağlanmaktadır. Bunun yanında, Videojet’in dağıtım ağı, 135 ülkede 400’den fazla distribütör ve OEM ile hizmet vermektedir.

Bize Ulaşın

Satış ve Müşteri Hizmetleri:
+90-216-469-7982