Son basın duyuruları

Yeni Videojet 9560 PL Palet Etiketleyici, Depo Maliyetlerini ve Hatalarını Azaltmaya Yardımcı Olan Güvenilir, Otomatik Palet Etiketleme Sağlar

Özellikle dikkat gerektiren durumlarda işlev sağlamak üzere tasarlanmış, tamamen otomatik bir palet etiketleme sistemidir.

CHICAGO, IL – 19 Mart 2024 Markalama, kodlama ve ürün tanımlama çözümlerinde 45 yılı aşkın uzmanlığa sahip olan Videojet, yeni Videojet 9560 PL palet etiketleme sistemini kullanıma sunmaktan mutluluk duyar. Bir paletin üç tarafını kaplama ve dört adede kadar etiket uygulama becerisiyle 9560 PL, çeşitli uygulamalarda saatte 120 palete kadar işleyebilir. 9560 PL ayrıca güvenli depo yönetimine olanak tanır ve sektör ayarlarına bağlı kalır.

9560 PL, hatasız işlemler sağlamaya ve üretkenliği ve kârlılığı artırmaya yardımcı olmak için gerektiğinde etiket doğruluğunu doğrulayabilir ve yanlış etiketleri yeniden yazdırabilir. Basılı etiketlerdeki barkodların okunabilirliğini doğrulamak için entegre bir barkod tarayıcı kullanılabilir. Ölü nokta oluşumu nedeniyle bir barkod okunamıyorsa, 9560 PL etiketi otomatik olarak yatay yönde yeniden yazdırır ve gelişmiş dönen tokmak pedi etiketi okunamayan etiketin üzerine uygular. Sistem daha sonra kodun okunabilir olduğundan emin olmak için yeniden tarama yapar.

9560 PL, üç tarafa kadar özdeş 6 inç x 4 inç (A6) veya 6 inç x 8 inç (A5) etiketleri uygulama özelliğiyle GS1 gereksinimlerini karşılar. Zorlu üretim ortamlarına maruz kalan etiketler eğilip deforme olabilir, bu da palette zayıf tutunma ve gereksiz etiket rulosu israfına neden olabilir. 9560 PL’nin tamamen kapalı kabini, etiketleri soğuk, nem, rüzgar ve toz gibi zorlu çevre koşullarından korur.

9560 PL’deki kavramasız ve ayar gerektirmeyen Intelligent MotionTM teknolojisi, etiketlerin paletlere yazdırılması ve uygulanmasının doğru, güvenilir ve otomatik kontrolünü sağlayarak kullanıcıların lojistik gecikmelerden kaçınmasına yardımcı olur. Bilek mafsallı tokmak pedi, hem pürüzsüz hem de pürüzlü yüzeylerde palet başına dört adede kadar etiketi sıkıca yapıştırır. Ayrıca tokmak kolu 700 mm’ye (27,5″) kadar ulaşır ve 90 derecelik bir dönüş sağlayarak bir paletin üç tarafına (ön, yan, arka) etiket yerleştirilmesine izin verir; bir çıkıntı seçeneği, kolun erişimini 150 mm (6”) artırır.

9560 PL’nin kullanımı kolay dokunmatik ekranı, sorun gidermeyi desteklerken hataları en aza indirmeye yardımcı olur. Sektör lideri CLARiTYTM kullanıcı arayüzü teknolojisi, sezgisel iş seçimi, kod güvencesi ve yerleşik üretkenlik araçları sunar. Prosedürler boyunca sorunları hafifletmek ve eğitimi basitleştirmek üzere kullanıcıları yönlendirmek için yerleşik videolar mevcuttur. Sistem korumalı alanlarda kullanıldığında, operatörlerin kısıtlı veya kapılı alanlara girmek zorunda kalmadan 9560 PL’yi uzaktan çalıştırmasını sağlayacağı için ikinci bir GUI seçeneği faydalıdır.

Az yer kaplayan 9560 PL, üretim hattının sonuna yakın olacak şekilde pek çok konuma kurulabilir. Yalnızca 900 mm (35,4”) x 800 mm (31,5”) boyutlarında olması onu mevcut en kompakt yazdırma ve yapıştırma palet çözümlerinden biri haline getirir. Sistem ayrıca üç yükseklik seçeneğiyle birlikte sağ veya sol kabin kapağı seçeneği sunar.

9560 PL, kullanıcıların mevcut ve gelecekteki Endüstri 4.0 hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için yerleşik Wi-Fi bağlantısı özelliğine sahiptir. Üretim ve depo yönetim sistemlerine sorunsuz entegrasyon için tasarlanan sistemin akıllı G/Ç özellikleri arasında standart endüstriyel protokoller dahildir ve EtherNet/IPTM ile PROFINET® standarttır. VideojetConnectTM yazılım çözümleri, tüm tesis genelinde veri bütünlüğü, merkezi kod yönetimi ve kolay yazıcı bağlantısı sağlamaya yardımcı olur.

Videojet 9560 PL palet etiketleyici hakkında daha fazla bilgi için www.videojet.com.tr adresini ziyaret edin.

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies; hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, özel sıvı uygulamaları ve ürün kullanım ömrü hizmetleri sunan ve ürün tanımlama pazarında dünya lideri olan bir kuruluştur. Şirketin hedefi ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektörlerinde müşterilerle iş birliği yaparak onların üretkenliğini artırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaktır. Müşteri uygulama uzmanları ve Mürekkep Püskürtmeli Inkjet (CIJ), Termal Inkjet (TIJ), Lazer Markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama ve etiketleme ve çok çeşitli yazdırma teknolojileri alanındaki teknoloji lideri konumu sayesinde Videojet, dünya çapında 400.000’den fazla yazıcı kurulumu gerçekleştirmiştir. Müşteriler, günde on milyardan fazla ürün üzerine yazdırma yapılması konusunda Videojet ürünlerine güvenmektedir. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, dünya genelinde 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesinin doğrudan faaliyetleri ile sağlanmaktadır. Ayrıca Videojet dağıtım ağı, 135 ülkede ve 400’ün üzerinde distribütör ve Orijinal Malzeme Üreticisi ile hizmet veriyor.

© 2024 Videojet Technologies Inc. Tüm hakları saklıdır. Videojet, Videojet Technologies Inc. firmasının tescilli ticari markasıdır.