Son basın duyuruları

Videojet hassas, kalıcı markalama ve kolay entegrasyon için tasarlanmış yeni lazer markalama sistemlerini piyasaya sürüyor

Yeni Videojet 3350 30 Watt CO2 lazer serisi, değişen üretim gereksinimlerine hızla uyum sağlamak için daha yüksek esneklik sunar

Wood Dale, Illinois – 9 Haziran 2023 – Üreticilerin yüksek performanslı lazer markalama çözümleri taleplerine yanıt olarak, kodlama, markalama ve yazdırma çözümlerinde global bir lider olan Videojet Technologies, başarılı CO2 lazerlerine Videojet 3350 ve Videojet 3350 Smart Focus 30 vat CO2 modellerini de ekleyerek bu seriyi genişletti. Lazerler; yiyecek, içecek, kozmetik, ilaç, paketleme ve ekstrüzyon endüstrilerinde keskin, karmaşık kodları yüksek hızlarda markalamak için tasarlanmıştır. Her iki sistem de neredeyse sınırsız yazı tipi boyutu, kod ve grafik seçeneği sunar.

Farklı boyutlardaki ürünler ve ambalajlar üzerinde markalama yapan ve sık sık ürün değişimi yapan üreticiler, üretim hatlarının verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak için esnek kodlama ve markalama sistemlerine ihtiyaç duyar. Yeni Videojet 3350 lazerin esnek markalama kafası 32 standart ışın gönderme seçeneği içerirken, 3350 Smart Focus lazerin markalama kafası ek parçalara ihtiyaç duymadan 0° ila 90° dönüş sağlar.

Gelişmiş 3350 Smart Focus lazer, lazeri hareket ettirmeden kolay ürün değişimi için son teknoloji otomatik odaklama ve dinamik markalama yetenekleriyle donatılmıştır. Smart Focus seçeneği, otomatik olarak ayarlanabilen odak mesafesi, tek tip düz alan düzeltmesi, pilot ışınlı odak bulucu ve esnek bir aralık/boyut modu avantajıyla birden çok seviyeli markalamayı mümkün kılar. Bu özellikler, operatör temaslarını azaltmaya, marka kalitesini iyileştirmeye ve çalışma süresini artırmaya yardımcı olur.

Videojet İş Birimi Direktörü Letizia Caselle, “Üreticilerin yeni ve sürekli değişen üretim zorluklarıyla karşı karşıya olduklarını ve artan üretim gereksinimlerini karşılamak için yüksek performanslı lazerlere ihtiyaç duyduklarını biliyoruz,” dedi. “Yeni 3350 CO2 Smart Focus lazer sisteminin yenilikçi özellikleriyle kullanıcılar artık lazeri ayarlamaya ihtiyaç duymadan aynı ürün üzerinde farklı boyuttaki ürünleri veya birden fazla seviyede markalayabilirler. Daha az manuel ayar yapılması, günümüzün üretim ortamları için daha fazla çalışma süresi ve daha yüksek verim anlamına gelir.”

Her iki yeni Videojet 3350 serisi lazer de metin, barkod, grafik ve diğer bilgileri saniyede 2.000 karaktere varan hızlarla yazdırmak için yüksek hızlı markalama yetenekleri sunar. Yüksek çözünürlüklü markalama kafası, ürün izlenilebilirliği ve sahteciliğe karşı korumayı desteklemek için yüksek kaliteli ve kalıcı kodlar sunar.

3350 lazer ile sunulan lens çeşitliliği, endüstrinin en büyük markalama alanlarından birini sunar. Çoklu markalama kafaları ve dalga boyları; plastik, ahşap, cam, seramik ve kaplamalı metaller gibi çok çeşitli malzemeler üzerine yazdırma esnekliği sağlar.

Lazer sistemleri, BT iş yükünü en aza indirmeye ve ekipmanı bir ağa bağlama maliyetini düşürmeye yardımcı olan yerleşik Wi-Fi ve hücresel bağlantılarla kullanıcıların Endüstri 4.0 hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bir erişim kutusu içinde yer alan bu Wi-Fi bağlantısı ve hücresel bağlantı, daha fazla üretim bilgisinin elde edilmesiyle genel ekipman verimliliğini artırırken, kolay yazılım güncellemeleri ve daha az servis etkileşimi sağlar.

Caselle, “Entegre Wi-Fi bağlantısı ve hücresel bağlantı, kullanıcıların iletişim kurması ve 3350 lazer markalama sistemlerinden veri toplaması için basit ve güvenli yollar sağlıyor,” dedi. “Videojet, ambalajlı tüketici ürünleri ve endüstriyel üretim hatları için çok uygun olan güçlü, güvenilir ve kullanımı kolay markalama çözümleri sunmak için yerleşik bağlantı seçenekleriyle bu ‘doğuştan dijital’ lazerleri tasarladı.”

Uzaktan arayüz kontrolü, kullanıcıların ana bilgisayarlarda desteklenen web tarayıcıları aracılığıyla lazerlere erişmesine izin veren bir web sunucusundan yararlanır. İsteğe bağlı VideojetConnect™ Remote Service, hem Videojet’in hem de kurum içi teknisyenlerin lazerin durumunu izlemesine, sorunları gidermesine ve performansı uzun vadeli olarak iyileştirmesine olanak tanır.

Yeni 3350 ve 3350 Smart Focus 30 Watt CO2 lazer markalama sistemleri için
+90-216-900-2836’yi arayın veya www.videojet.com.tr adresini ziyaret edin.

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies; hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, özel sıvı uygulamaları ve ürün kullanım ömrü hizmetleri sunan ve ürün tanımlama pazarında dünya lideri olan bir kuruluştur. Şirketin hedefi, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektörlerinde müşterilerle iş birliği yaparak onların üretkenliğini artırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaktır. Müşteri uygulama uzmanları ve Mürekkep Püskürtmeli InkJet (CIJ), Termal Inkjet (TIJ), Lazer Markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama ve etiketleme ve çok çeşitli yazdırma teknolojileri alanındaki lider konumu sayesinde Videojet, dünya çapında 400,000’den fazla yazıcı kurulumu gerçekleştirmiştir. Müşteriler, günde on milyardan fazla ürün üzerine yazdırma yapılmasında Videojet ürünlerine güvenmektedir. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, dünya genelinde 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesinin doğrudan faaliyetleri ile sağlanmaktadır. Ayrıca Videojet dağıtım ağı, 135 ülkede ve 400’ün üzerinde distribütör ve Orijinal Malzeme Üreticisi ile hizmet veriyor.

© 2023 Videojet Technologies Inc. Tüm hakları saklıdır. Videojet, Videojet Technologies Inc. firmasının tescilli ticari markasıdır.