Son basın duyuruları

Karşınızda Videojet’in Koli ve Karton Kodlama için YeniBüyük Karakterli Mürekkep Püskürtmeli Yazıcısı

Videojet 2380 yazıcı, yüksek çözünürlüklü değişken kodları
ve ürün tanımlama bilgilerini yazdırır

CHICAGO, IL – 21 Mart 2024 – Mürekkep püskürtmeli baskı teknolojisinde 45 yılı aşkın uzmanlığa sahip olan Videojet, isteğe bağlı koli kodlama gereksinimleri olan üreticiler ve distribütörler için yeni Videojet 2380 yüksek çözünürlüklü büyük karakterli mürekkep püskürtmeli yazıcıyı piyasaya sürmekten mutluluk duyuyor.

Videojet 2380 mürekkep püskürtmeli yazıcı, oluklu mukavva kutular, kartonlar, nakliye konteynırları ve diğer gözenekli malzemelere baskı yapmak için eksiksiz bir çözüm sunar. Modüler ve entegrasyonu kolay olan bu büyük karakter markalama sistemi, minimum eğitim veya deneyime sahip herhangi bir kullanıcı tarafından çalıştırılmak ve bakımı yapılmak üzere tasarlanmıştır. Kendini temizleme teknolojisi, rutin yazdırma kafası temizliğini otomatik olarak gerçekleştirerek daha az dağınıklık ve bakımla tutarlı baskı kalitesi sağlamaya yardımcı olur. Videojet 2380 hızlı başlatma sağlar ve dağıtım zincirinin taleplerini karşılamaya hazır, dayanıklı, yüksek çözünürlüklü metin, logo ve barkodlar yazdırır.

Bu çok yönlü koli ve karton kutu yazıcısı, kullanıcıların benzersiz markalama ve kodlama gereksinimlerine uyum sağlar. Parti kodları, üretim tarihleri ve içerikler gibi değişken üretim verilerinin isteğe bağlı olarak kodlanmasını sağlar. İki yazdırma kafası, ek donanım gerektirmeden kolayca entegre edilebilir ve 5,5 inç (140 mm) yüksekliğe kadar baskı alanlarının kodlanmasına veya bir kolinin iki tarafının kodlanmasına olanak sağlar. Her iki yazıcı kafası da, operatör için en uygun konuma yerleştirilebilmesi için yazıcı motorundan ayrı olan tek bir kullanıcı arabirimi tarafından kontrol edilebilir.

Videojet 2380, sezgisel bir dokunmatik ekrana ve yerleşik iş düzenleme ve operatör kılavuzları sunan SIMPLICiTY™ kullanıcı arayüzüne sahip, yazıcı etkileşimlerini ve olası kullanıcı hatalarını azaltmaya yardımcı olan kullanımı kolay bir markalama çözümüdür. Bağlantı ve uyumluluk için yerleşik protokoller. Sistem gelişmiş bağlantı için USB, VideojetConnect™ ve ZPL emülasyonu sunar. Wi-Fi, uzaktan erişim ve analitik yetenekler için yazıcıya yerleştirilmiştir. HMI, hızlı iş seçimi ve veri girişi için bir barkod tarayıcı ile kolayca entegre olur. 2380’deki Scan2Run™ işlevi, doğru kodun seçilip yazıcıya indirilmesine yardımcı olarak kodlama hatalarını ve yeniden işlemeyi azaltır.

Sistem, püskürtme ucu plakasını temizlemeye yardımcı olan bir hava bıçağına sahiptir. Otomatik bir mikro temizleme işlemi, yazdırma kafası püskürtme uçlarını belirli aralıklarla temizleyecek şekilde programlanabilir ve üretim hattını durdurmadan toz tıkanmalarının önlenmesine yardımcı olur.

Otomatik temizleme işleminde kullanılan mürekkep sisteme geri dönüştürülerek daha temiz çalışma ve daha düşük maliyet için optimize edilmiş mürekkep kullanımı sağlanır. Ayrıca, yazıcının kompakt mürekkep kutusu, üretimi kesintiye uğratmadan hızlı ve kolay bir şekilde değiştirilebilir. 2380, ürün farklılaşmasına ve paketleme estetiğine yardımcı olmak için yedi mürekkep rengi seçeneği sunar.

Videojet 2380’in sağlam tasarımı, kanıtlanmış yazıcı teknolojisi aracılığıyla çalışma süresi sağlar. Dayanıklı 304 kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir, koli ve nakliye kartonu üretim ortamları için idealdir. Benzersiz jiroskopik bir sensör, yazıcının montaj açısını gerçek zamanlı olarak izleyerek mürekkep sızıntılarını önlemeye yardımcı olur ve harici darbe sinyallerini tespit edip kaydeder.

İsteğe bağlı baskı ve doğrudan kutuya baskı, kullanıcıların satın alma gereksinimlerini düzenlemelerine ve özgün koli envanterini azaltmalarına yardımcı olur. Böylece maliyetleri, gerekli depolama alanını ve atıklarla ilgili ihtiyaçları azaltır. Aynı zamanda basılı içerikteki ve ürün talebindeki değişikliklere hızlı reaksiyon esnekliği sunar.

Yazıcının bakım kolaylığına ve minimum operatör müdahalesine ek olarak Videojet LifeCycle Advantage™ hizmet teklifi dahil edilmiştir. Bu özel teklif, yazıcıların işletim ömürleri boyunca en yüksek verimlilikte çalışmasına yardımcı olmak için dinamik yazıcı verileri, uzaktan bağlantı ve Videojet uzmanlığını kullanır. İsteğe bağlı VideojetConnect™ Remote Service, hem Videojet’in hem de kurum içi teknisyenlerin yazıcının durumunu izlemesine, sorunları gidermesine ve performansı uzun vadeli olarak iyileştirmesine olanak tanır.

Videojet 2380 Serisi büyük karakterli mürekkep püskürtmeli yazıcılar hakkında daha fazla bilgi için, www.videojet.com.tr adresini ziyaret edin.

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies; hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, özel sıvı uygulamaları ve ürün kullanım ömrü hizmetleri sunan ve ürün tanımlama pazarında dünya lideri olan bir kuruluştur. Şirketin hedefi ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektörlerinde müşterilerle iş birliği yaparak onların üretkenliğini artırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaktır. Müşteri uygulama uzmanları ve Mürekkep Püskürtmeli Inkjet (CIJ), Termal Inkjet (TIJ), Lazer Markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama ve etiketleme ve çok çeşitli yazdırma teknolojileri alanındaki teknoloji lideri konumu sayesinde Videojet, dünya çapında 400.000’den fazla yazıcı kurulumu gerçekleştirmiştir. Müşteriler, günde on milyardan fazla ürün üzerine yazdırma yapılmasında Videojet ürünlerine güvenmektedir. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, dünya genelinde 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesinin doğrudan faaliyetleri ile sağlanmaktadır. Ayrıca Videojet dağıtım ağı, 135 ülkede ve 400’ün üzerinde distribütör ve Orijinal Malzeme Üreticisi ile hizmet vermektedir.

© 2024 Videojet Technologies Inc. Tüm hakları saklıdır. Videojet, Videojet Technologies Inc. firmasının tescilli ticari markasıdır.