Son basın duyuruları

Yeni Videojet 1880 Serisi Mürekkep Püskürtmeli Inkjet Yazıcılar, Gelişmiş Dijital Bağlanabilirlik ile Yüksek Hızlı, Mikro Kodlar Sunuyor

Maksimum çalışma süresi ve üretkenlik ile yüksek hızlı performans, kalite ve hassasiyet sunmak üzere tasarlanmış üç yeni model

CHICAGO, IL – 19 Eylül 2023 – Mürekkep püskürtmeli inkjet (CIJ) baskı teknolojisinde 45 yılı aşkın uzmanlığa sahip olan Videojet, yeni Videojet 1880 +, 1880 UHS ve 1880 HR CIJ yazıcılarını piyasaya sürmekten memnuniyet duyuyor. Kanıtlanmış Videojet 1880 platformunu bir üst seviyeye taşıyan bu çözümler, ürünler ve paketlemeler üzerinde basılı kodlar, tarihler ve diğer değişken veriler sunarken son teknoloji özellikleri gelişmiş dijital bağlantıyla birleştiriyor.

Kullanıcı dostu 1880 +, 1880 UHS (ultra yüksek hız) ve 1880 HR (yüksek çözünürlüklü) modeller, çıktıyı artırmaya, hat duruş süresini en aza indirmeye ve yazıcının kullanım ömrü boyunca maliyetleri düşürmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Yüksek hızlı üretim hatlarına verimlilik, performans ve üretkenlik getiriyorlar. Optimum kalite ve güvenilirlik için tasarlanan 1880 Serisi yazıcılar, günümüzün üretim ortamlarında plastik, cam ve metal dahil olmak üzere çok çeşitli malzemelere net ve net kodlar uygular.

Videojet 1880 +, kullanıcıların mevcut ve gelecekteki Endüstri 4.0 hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için yerleşik Wi-Fi ve hücresel bağlantı özelliklerine sahiptir. 1880 +, düz ve kavisli yüzeyler de dahil olmak üzere neredeyse her malzeme üzerinde kesintisiz, temassız endüstriyel baskı sağlar. Bu yazıcı, yaşamsal belirti izleme, akıllı uyarılar, uzaktan destek ve gelişmiş sorun giderme gibi proaktif analitik ve akıllı tesis operasyonları sağlar.

Videojet 1880 UHS, konserve, içecek ve tel ve kablo endüstrilerindeki yüksek hızlı üretim hatları için ideal bir çözümdür. Videojet, basılı karakterlerin tasarımını iyileştirerek ve yazdırma kafasını geliştirerek, bu yeni yazıcıyı 500 m/dak’yı aşan hızlarda bile tutarlı performans ve baskı kalitesi sunacak şekilde tasarladı. 1880 UHS, yüksek verimli operasyonlarda devrim yaratmak için performansın hız ile buluştuğu dönüştürücü bir çözüm sunar.

Videojet 1880 HR, yüksek çözünürlüklü mikro karakterleri, QR kodlarını ve diğer 2B kodları hassasiyet ve netlikle tutarlı bir şekilde üretmek üzere tasarlanmıştır. Ürün izlenebilirliğine yönelik artan talebi karşılarken elektronik, ilaç, kozmetik ve şekerleme endüstrileri için mikro baskı sunmak üzere optimize edilmiş yazı tiplerinden ve yeniden tasarlanmış bir yazdırma kafasından yararlanır.

Videojet Global Ürün Müdürü Marcy Vanderbei görüşlerini şöyle dile getiriyor: “Bu yeni yazıcı modellerinin piyasaya sürülmesiyle, ultra yüksek hızlardan mikro boyutlu kodlara kadar neredeyse tüm kodlama ve markalama uygulamaları için bir çözüm sunabiliyoruz”. “Bu yazıcıların sunduğu gelişmiş dijital bağlantı, müşterilerin markalama ve kodlama ekipmanlarını üretim sistemlerine ve dijital fabrikalarına bağlamaları için kolay ve güvenli bir yol sağlıyor.”

1880 Serisi yazıcılar, akıllı mesaj oluşturma ve yerleşik sihirbazlar sunarken kullanımı basitleştirmeye ve kullanıcı hatalarını azaltmaya yardımcı olan 10 inç SIMPLICiTY™ dokunmatik ekran arayüzü sayesinde gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunar. Entegre Videojet MAXIMiZE™ tanılama araç seti, olası arızaları proaktif olarak belirleyebilir ve planlanmamış hat duruş sürelerini ve genel sahip olma maliyetlerini azaltmaya yardımcı olmak için performansı, operatör davranışını ve çevresel koşulları analiz edebilir.

Vanderbei şöyle devam ediyor: “1880 Serisi, geri dönüştürülebilir paketlemeleri destekleyerek ve daha güvenli, CMR içermeyen mürekkepler kullanarak çevreye duyarlı uygulamaları teşvik etmek üzere tasarlanmıştır”. “Ayrıca, 1880 Serisi düşük makyaj tüketimi ve minimum VOC emisyonu özellikleriyle günümüz pazarında hakim olan sürdürülebilirlik trendleriyle de uyumludur.”

Kolay bakım için tasarlanan 1880 Serisi, operatörlerin en yüksek performansı ve optimum baskı kalitesini korumaya odaklanmasını sağlayan azaltılmış ve basitleştirilmiş temizleme aralıkları sunar. Yazıcılarda, yazdırma kafasındaki birikmeyi algılayan ve kullanıcıları olası baskı kalitesi sorunlarına karşı proaktif olarak uyaran benzersiz bir sensör bulunmaktadır. Otomatik durulama özelliği sayesinde, mürekkep birikmesi tek bir düğmeye dokunarak temizlenebildiğinden kod kırpılması önlenebilir. Renk kodlu, değiştirilmesi kolay Videojet SmartCell™ bileşenleri, bakımı basitleştirmeye yardımcı olur ve yılda bir kez beş dakikalık değiştirme gerektirir.

Videojet 1880 Serisi Inkjet yazıcılar hakkında daha fazla bilgi için, www.videojet.com.tr adresini ziyaret edin.

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, özel sıvı uygulamaları ve ürün kullanım ömrü hizmetleri sunan ve ürün tanımlama pazarında dünya lideri olan bir kuruluştur. Şirketimizin hedefi, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektörlerinde müşterilerle iş birliği yaparak onların üretkenliğini artırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaktır. Müşteri uygulama uzmanları ve Mürekkep Püskürtmeli Inkjet (CIJ), Termal Inkjet (TIJ), Lazer Markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama ve etiketleme ve çok çeşitli yazdırma teknolojileri alanındaki lider konumu sayesinde Videojet, dünya çapında 400,000’den fazla yazıcı kurulumu gerçekleştirmiştir. Müşteriler, günde on milyardan fazla ürün üzerine yazdırma yapılması konusunda Videojet ürünlerine güvenmektedir. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, dünya genelinde 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesinin doğrudan faaliyetleri ile sağlanmaktadır. Ayrıca Videojet dağıtım ağı, 135 ülkede ve 400’ün üzerinde distribütör ve Orijinal Malzeme Üreticisi ile hizmet veriyor.

© 2023 Videojet Technologies Inc. Tüm hakları saklıdır. Videojet, Videojet Technologies Inc. firmasının tescilli ticari markasıdır.