Son basın duyuruları

Yeni Videojet 1580 + Mürekkep Püskürtmeli Inkjet Yazıcı, Ek Bağlanabilirlik ile Günlük Çalışmalara Yönelik İyileştirilmiş Performans Sağlıyor

Entegre Wi-Fi ve hücresel bağlantılarla birlikte tutarlı kodlar, daha fazla çalışma süresi ve daha düşük toplam sahip olma maliyeti (TCO) sunuyor

CHICAGO, IL – March 23, 2023 – Mürekkep Püskürtmeli Inkjet (CIJ) baskı teknolojisinde 45 yılı aşkın uzmanlığa sahip olan Videojet, yeni Videojet 1580 + CIJ yazıcıyı piyasaya sürmekten memnuniyet duyuyor. Günlük yazıcı çalışması sırasında iyileştirme sağlamak üzere tasarlanan Videojet 1580 +, tutarlı çalışma süresi sağlar ve sıvı tüketimini değerlendirir. Ayrıca, ürün ve ambalaj üzerindeki kodları, tarihleri ve diğer değişken verileri yazdırırken hatasız çalışmayı sağlamaya yardımcı olacak şekilde rehberlik sunar.

1580 + yazıcı, yerleşik bağlantı ile kullanıcıların mevcut ve gelecekteki Endüstri 4.0 hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır. 1580 + yazıcı, BT iş yükünü en aza indirmek, ekipmanı bir ağa bağlama maliyetini azaltmak ve yazıcının mobilitesini artırmak üzere yerleşik Wi-Fi ve hücresel bağlantılara sahiptir. Gelecekteki seçenekler ayrıca, kullanıcıların ana bilgisayarlarda desteklenen web tarayıcıları aracılığıyla yazıcılara erişmesini sağlayan web sunucusu özelliğini ve hatalardan daha hızlı kurtarma için otomatik sorun gidermeyi de içerecektir.

Videojet İş Birimi Direktörü Xavier Chaveton, “Entegre Wi-Fi ve hücresel bağlantı, kullanıcıların 1580 + yazıcıyla iletişim kurması için kolay ve güvenli bir yol sağlıyor” dedi. “Web sunucusu özelliği, her yazıcı için beş adede kadar web sunucusu oturumuna olanak tanır. Tüm bunları bir araya getirdiğinizde, tüm ambalajlı tüketici ürünleri ve endüstriyel üretim hatları için ideal olan güçlü, güvenilir ve kullanımı kolay bir yazıcıya sahip oluyorsunuz.”

Videojet 1580 + kanıtlanmış Videojet 1580 platformunu temel alır. Yazıcı performansını, operatör davranışını ve çevre koşullarını analiz etmek için Videojet OPTIMiZE yazılımıyla etkinleştirilir. Etkileşimli OPTIMiZE araçları, operatörlerin planlanmamış hat duruş sürelerine yol açabilecek, hat üretkenliğini etkileyebilecek veya toplam sahip olma maliyetini artırabilecek yazıcı kullanım modellerini düzeltmelerine yardımcı olur.

1580 + yazıcıdaki kullanımı kolay, 10 inç Videojet SIMPLICiTY™ dokunmatik ekran arayüzü, operatör etkileşimlerini ve olası kullanıcı hatalarını büyük ölçüde azaltmak üzere tasarlanmıştır. Akıllı mesaj oluşturma işlevi ve yerleşik sihirbazlarla özelleştirilebilir arayüzler, operatörlerin yalnızca ihtiyaç duydukları seçenekleri görmelerini sağlayarak operatör hatası olasılığını azaltır. Kullanıcılara yazıcı etkileşimlerinde yardımcı olmak için rehberli “nasıl yapılır” videoları cihaza eklenmiştir. Ayrıca, 1580 + kullanıcıları yazıcı performansını görüntüleyebilir ve yazıcı sorunlarını düzeltmeye yardımcı olacak uzman ekran tanılama, analiz ve kılavuzları alabilir.

Videojet 1580 + çalışma süresini daha da artırmaya yardımcı olan teknolojilerin birleşimine dayanır. Yerleşik bir takviye sıvısı deposu, yazıcının kartuş boşaldıktan sonra en az sekiz saat çalışmasını sağlar. Bu, operatörlerin kartuşun değiştirilmesini normal hat geçişlerine veya kapanmalarına kadar geciktirmesine olanak tanır. İsteğe bağlı Videojet CleanFlow™ teknolojisine sahip, kanıtlanmış, delikli yazdırma kafası, daha az sıklıkta temizleme gerektirerek daha uzun çalışma ve tutarlı baskı performansı sağlar. Operatörler, değiştirilmesi kolay Videojet SmartCell™ renk kodlu bileşenlerle rutin bakımı da hızla gerçekleştirebilir. Öngörülebilir değiştirme aralıkları için tasarlanan bu öğelere, ek üretim hattı duruş süresi olmaksızın normal hat kapanışları sırasında servis verilebilir.

Videojet 1580 + Inkjet yazıcı ile ilgili daha fazla bilgi için: www.videojet.com.tr/1580-plus

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies; hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, uygulamaya özgü sıvılar ve ürün kullanım ömrü hizmetleri sunan, ürün tanımlama pazarında dünya lideri olan bir kuruluştur. Şirketin hedefi, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektörlerinde müşterilerle iş birliği yaparak onların üretkenliğini artırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaktır. Müşteri uygulama uzmanları ve Mürekkep Püskürtmeli Inkjet (CIJ), Termal Inkjet (TIJ), Lazer Markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama, etiketleme ve çok çeşitli yazdırma teknolojileri alanındaki lider konumu sayesinde Videojet, dünya çapında 400.000’den fazla yazıcı kurulumu gerçekleştirmiştir. Müşteriler, günde on milyardan fazla ürün üzerine yazdırma yapılmasında Videojet ürünlerine güvenmektedir. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, dünya genelinde 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesinin doğrudan faaliyetleri ile sağlanmaktadır. Ayrıca Videojet dağıtım ağı, 135 ülkede ve 400’ün üzerinde distribütör ve Orijinal Malzeme Üreticisi ile hizmet veriyor.

© 2023 Videojet Technologies Inc. Tüm hakları saklıdır. Videojet, Videojet Technologies Inc. firmasının tescilli ticari markasıdır.