Son basın duyuruları

Yeni Videojet 1580 C, Standart Bir Yazıcı Kadar Bakımı Kolay, Özel Bir Yumuşak Pigmentli Kontrast Yazıcıdır

Boya bazlı bir yazıcı gibi çalışan ve davranan kontrast yazıcı

CHICAGO, IL – March 23, 2023 — 45 yılı aşkın birinci sınıf mürekkep püskürtmeli tasarım deneyimiyle kodlama, markalama ve baskı çözümlerinde dünya lideri olan Videojet Technologies, yeni bir sürekli mürekkep püskürtmeli inkjet (CIJ) yazıcının küresel lansmanını duyurmaktan mutluluk duyar: Videojet 1580 C. Sektörün ilk özel yumuşak pigmentli yazıcısı olan 1580 C, üstün çalışma süresi ile yüksek kaliteli kodları basmak için özel olarak yumuşak pigmentli kontrast mürekkepler kullanır.

Hidrolikteki yeniliklerin yanı sıra yeni patentli mürekkep boyama kartuşu tasarımları, 1580 C’nin çalışma süresini ve bakım aralıklarını standart Videojet 1580 sürekli mürekkep püskürtmeli inkjet yazıcıyla aynı düzeye getirir. Denenmiş ve güvenilir Videojet 1580 platformunu temel alan 1580 C, benzer özellikler ve ergonomik tasarım sunar.

1580 C’nin kullanımı ve bakımı kolaydır, boya bazlı yazıcılarla aynı temizleme döngülerine ve önleyici bakım gereksinimlerine sahiptir. Akışkan kartuş tasarımı, diğer pigmentli mürekkepli yazıcılarda yaygın olan pigment tıkanıklıklarını ve yazıcı kafası tıkanıklıklarını azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca, yeni bir yazıcı kafası tasarımı, temizlikler arasında daha fazla zaman sağlayarak çalışma süresini artırır.

1580 C yazıcı, üretim çalışmaları sırasında bozulmayı ve solmayı önlemek için kodları tutarlı kalite, mükemmel kontrast ve güçlü dayanıklılıkla basacak şekilde tasarlanmıştır. Konik karıştırıcı tankı, pigment çökelmesini azaltan ve mürekkep tutarlılığını artıran mürekkep devridaimini iyileştirmeye yardımcı olur. Videojet Dinamik Kalibrasyon, değişen ortam koşullarında bile optimum çalışma süresi için otomatik olarak üstün baskı kalitesini korur.

SIMPLICiTY™TMarayüzümüz, düzenlenebilir alanları, izin verilebilir veri türlerini, tarih aralığı kısıtlamalarını ve daha fazlasını tanımlayan hata önleyici kurallarla olağanüstü Kod Güvencesi sunarak yazıcı etkileşimlerini ve olası kullanıcı hatalarını büyük ölçüde azaltır. Videojet OPTIMiZE aracı, mürekkep ve makyaj kullanımını yönetmeye, gelecekteki sıvı tahminlerini hesaplamaya ve güç israfını belirlemeye yardımcı olur.

Videojet İş Birimi Direktörü Xavier Chaveton, “1580 C, günümüzün baskı zorluklarını ve Endüstri 4.0’ın gelecekteki ihtiyaçlarının talep etmesi muhtemel ne olursa olsun, karşılamaya hazır” dedi. “Entegre bir Wi-Fi anteni, yazıcının daha fazla mobilite için dahili bir ağa bağlanmasını sağlar ve ağ kablolarına veya sabit kablolamaya gerek duymaz.” Yazıcının web sunucusu özelliği, operatörlerin ana bilgisayarlarda desteklenen web tarayıcıları aracılığıyla yazıcılara erişmesine olanak tanır ve her yazıcı için beş adede kadar web sunucusu oturumuna izin verilir.

1580 C için özel olarak formüle edilmiş Videojet yumuşak pigmentli mürekkepler, hızlı kuruma süreleri ve transfer, ışık, ısı ve solvente karşı yüksek direnç sağlar. 1580 C yazıcı ile üç yeni sarı mürekkep ve bir siyah mürekkep piyasaya çıkıyor. Her biri, çökelme oranını azaltan yeni bir formüle sahip olan yeni yumuşak pigmentli mürekkepler, zaman içinde istikrarlı ve tutarlı kontrast sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Videojet 1580 C sürekli mürekkep püskürtmeli yazıcılar hakkında daha fazla bilgi edinmek için şu adresi ziyaret edin: www.videojet.com.tr/1580c

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies; hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, özel sıvı uygulamaları ve ürün kullanım ömrü hizmetleri sunan ve ürün tanımlama pazarında dünya lideri olan bir kuruluştur. Hedefimiz, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektörlerinde müşterilerimizle iş birliği yaparak onların üretkenliğini artırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaktır. Sürekli Mürekkep Püskürtmeli (Inkjet), Termal Mürekkep Püskürtme (TIJ), Lazer Markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama ve etiketleme ve çok çeşitli yazdırma teknolojileri alanındaki lider konumumuz ve müşteri uygulama uzmanlarımız sayesinde Videojet, dünya çapında 400,000’den fazla yazıcı kurulumu gerçekleştirmiştir. Müşterilerimiz, günde on milyardan fazla ürüne kodlama yapmak için Videojet ürünlerine güvenmektedir. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, dünya genelinde 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesinin doğrudan faaliyetleri ile sağlanmaktadır. Bunun yanında, Videojet’in dağıtım ağı, 135 ülkede 400’den fazla dağıtıcı ve OEM ile hizmet vermektedir

© 2023 Videojet Technologies Inc. Tüm hakları saklıdır. Videojet, Videojet Technologies Inc’in tescilli ticari markasıdır.