Son basın duyuruları

Videojet, Fiber Lazer Portföyünü Yeni Videojet 7230 ve 7330 Fiber Lazer Markalama Sistemleriyle Yükseltiyor

Videojet, Fiber Lazer Portföyünü Yeni Videojet 7230 ve 7330 Fiber Lazer Markalama Sistemleriyle Yükseltiyor

Yeni 7230 ve 7330 Fiber Lazerlerle istediğiniz gibi markalama özgürlüğüne kavuşun

CHICAGO – 10 Nisan 2019 — Kodlama, markalama ve baskı çözümleri konusunda global bir lider olan Videojet Technologies, müşterilerin hafif, kompakt ve uyarlanabilir bir fiber lazer çözümüne yönelik taleplerini karşılamak için mevcut fiber lazer markalama sistemleri serisini yükseltmek üzere yeni Videojet® 7230 ve 7330 modellerini piyasaya sundu. Bu güçlü markalama çözümleri diğer sağlayıcıların benzer fiber lazer ürünlerine kıyasla %44 daha hafif ve üreticilere markalama işlemlerinde istedikleri özgürlüğü sunuyor.

Videojet olarak, üreticilerin parçaları, ambalajlı tüketici ürünlerini (CPG) ve farmasötik ürünleri kodlama ve markalama konusundaki çeşitli ihtiyaçlarını anlıyoruz. Yeni 7230 ve 7330 Fiber Lazeri de kodlama ile ilgili bu benzersiz ihtiyaçları karşılayacak şekilde özel olarak tasarladık. Üreticiler hıza ayak uydurabilen ve sağlam, yüksek yoğunluklu malzemelerde ileri düzeyde kod netliği sağlayabilen lazer markalama sistemlerine ihtiyaç duyarken, bu yeni fiber lazerler bu pazarlardaki zorlu üretim programları için ideal çözümdür.

Sırasıyla 10 ve 20 watt’lık çıkış gücüne sahip olan Videojet 7230 ve 7330 Fiber Lazerler, çeşitli gelişmiş özellikler sayesinde verimliliği arttırır ve tam bir çalışma özgürlüğü sağlar. Örneğin, üreticiler yüksek hızlı üretim için 6 mm markalama kafasını, ince ayrıntılarla parça markalama işlemleri için 10 mm markalama kafasını seçebilir, böylece çeşitli ürün şekli ve boyutlarıyla esnek şekilde çalışabilir, uygulamalarını tam bir güvenle gerçekleştirebilirler.

7230 ve 7330 Fiber Lazerler ayrıca iyileştirilmiş veri işleme hızları ve saniyede 2000 karaktere kadar rekabetçi markalama hızları sayesinde (hız 6 mm markalama kafasına göredir ve yüzeye bağlıdır), önceki Videojet lazerlere kıyasla daha fazla ürün ve kod markalamanıza olanak vererek üretkenlik açısından da size ileri düzeyde yararlar sağlar.

Bu yeni fiber lazerler aynı zamanda üretim hattında sorunsuz çalışma olanağı sunar. Üreticiler Videojet 7230 ve 7330 Fiber Lazerleri kontrol etmek için çeşitli kullanıcı arabirimlerinden seçim yapabilirler; üreticilerin TU430 10,1 inç renkli dokunmatik ekran lazer denetleyicisini veya tarayıcı tabanlı (Safari tarayıcısı hariç) hemen her cihazı kullanarak Videojet lazerleri uzaktan kumanda etmesine yardımcı olmak için özel olarak tasarlanan Videojet Dokunmatik Denetim Yazılımı+ (TCS+) bunlardan biridir. Alternatif olarak, CLARiTY™ yazılımını içeren gelişmiş Videojet lazer denetleyici, diğer Videojet markalama ve kodlama çözümlerinde de kullanılan, basit çalışma olanağı sağlayan, kesintisiz çalışma süresinde ve verimlilikte sürekli iyileştirmelere imkan veren sezgisel bir dokunmatik ekrana sahiptir.

“Hafif, kompakt ve esnek olan bu fiber lazer çözümü üreticilere çeşitli yararlar sağlıyor, dar alanlarda esnek kullanım olanağı veriyor” diyor Videojet Technologies’de Laser Business Unit Müdürü Sascha Ammesdoerfer. “0 veya 90 derecelik kafa yönlendirmesi, sektördeki en küçük boyutlu lazer kafası olan 6 mm markalama kafasıyla birlikte alanı kısıtlı olan üretim hatlarında esnek çalışma olanağı sağlıyor.”

Hat duruş sürelerini en aza indirmeye ve verimliliği arttırmaya yardımcı olan bu yeni fiber lazerlerin ek avantajları arasında, bakım aralıklarını neredeyse tümüyle ortadan kaldıran hava soğutmalı lazer kaynağı; mürekkep, çözücü veya basınçlı hava gibi sarf malzemelerinin ve aşınıp değiştirilebilecek parçaların bulunmayışı sayılabilir.

Videojet 7230 ve 7330 Fiber Lazer markalama sistemlerinin piyasaya sunulmasıyla Videojet Fiber Lazer portföyü genişlemiş ve üreticilere tam bir çalıma özgürlüğü sağlanmıştır.

Videojet 7230 ve 7330 fiber Lazer Markalama Sistemleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için, 0216 469 7982 numaralı telefonu arayın veya www.videojet.com.tr/7230-7330 adresini ziyaret edin.

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies, ürün tanımlama pazarında bir dünya lideridir. Hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, uygulamaya özgü sıvılar ve ürün kullanım ömrü hizmetleri sunar. Hedefimiz, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektörlerinde müşterilerimizle iş birliği yaparak onların üretkenliğini artırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaktır. Müşteri uygulama uzmanları ve Inkjet (CIJ), Termal Inkjet (TIJ), Lazer Markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama ve etiketleme ve çok çeşitli yazdırma teknolojileri alanındaki lider konumu sayesinde Videojet, dünya çapında 345.000’den fazla yazıcı kurulumu gerçekleştirmiştir. Müşterilerimiz, günde on milyardan fazla ürüne kodlama yapmak için Videojet ürünlerine güveniyor. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, dünya genelinde 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesiyle doğrudan sağlanmaktadır. Bunun yanında, Videojet’in dağıtım ağı, 135 ülkede 400’den fazla distribütör ve OEM ile hizmet vermektedir.