Son basın duyuruları

Videojet, üreticilerin hız taleplerini karşılamak için yeni, daha hızlı 3640 CO2 lazer markalama sistemini sunuyor

Videojet, üreticilerin hız taleplerini karşılamak için yeni, daha hızlı 3640 CO2 lazer markalama sistemini sunuyor

Yeni 3640 60 Watt CO2 lazer, en yoğun ortamlarda sıkı çalışarak, 7/24 kodlama performanslarını karşılamasına yardım ediyor

Wood Dale, Illinois – 1 Mayıs 2017 – Yüksek hacimli ve yüksek hızlı üretim hatlarına sahip üreticiler, üretim hatlarını çalışır halde tutabilmek için kodlama ve markalama sistemlerinin kullanılabilirliğine güveniyor. Planlanmamış üretim kesintileri önemli kayıplara neden olabilir. Yüksek hızlı üretim hatları genellikle mevcut kodlama çözümünün sunduğu kadarıyla sınırlıdır. Buna ek olarak, aynı veya daha yüksek üretim hızlarında çalışan ürün başına daha fazla içerik, gün geçtikçe daha sık karşılaşılan bir kavram haline geliyor. Bilgi miktarı ve yazdırma alanı, kodlama sisteminin performansı ile kısıtlanabiliyor.

Üreticilerin yüksek performanslı lazer markalama sistemi ihtiyaçlarına yanıt olarak, kodlama, markalama ve yazdırma çözümlerinde global bir lider olan Videojet Technologies, başarılı CO2 lazer markalama sistemlerine 3640 lazer yazıcıyı da ekleyerek genişletti. Bu yüksek güçlü CO2 lazer sistemi, sektörün en geniş markalama alanı ile karmaşık kodları en yüksek hızda kodlamak için tasarlandı.

Videojet, özellikle ilaç, tütün ve yüksek hızlı içecek üreticileri olmak üzere, ürünlerin üzerine yüksek kaliteli kodların kodlanması ihtiyacını anlamaktadır. Yeni Videojet 3640 CO2 lazer çözümü veri işleme ile iletişim konularında gelişmiş hız sunarak müşterilerin üretim hattında daha fazla, daha hızlı üretim ve kodlama yapmalarını sağlar. Yeni Videojet 3640 ayrıca, gerekli işlem için doğru markalamayı sağlayarak bir Videojet CO2 lazerden beklediğiniz yüksek kaliteli kodları oluşturur.

3640, tütün sektöründe, fark edilebilir bir gecikme olmadan nokta matris ve 4 satır metin ile dakikada 1.000’den fazla değişken kodu markalama özelliğine sahiptir. Üreticiler, verilerin önbelleğe alınmasını beklemeye gerek kalmadan ürünlerini hemen kodlamaya başlayabilir ve bu şekilde üretim hattında zamandan ve paradan tasarruf edebilir.

İlaç sektöründe ise yeni Videojet 3640 lazer markalama sistemi tipik olarak 2D matris ve 5 satır metin ile dakikada 600 ürün gibi muazzam bir hız sağlar. Bununla birlikte yüksek hızlı içecek üreticileri, 3 satırlık metinlerle saatte 80.000’in üzerinde şişeyi markalayabilecektir. Bu kadar yüksek hızlı markalama özellikleriyle, üreticiler üretim hacimlerinden bağımsız olarak gerekli metni ürünlerine kodlayabilecek. Bu şekilde kodlama sisteminin kısıtlamalarından etkilenmeden geleceğe yönelik üretim ölçeklendirmesi yapabilecekler.

Üreticilerin üretim taleplerinin büyüdüğünü ve artan üretim hızlarına karşı yüksek performanslı lazerler talep ettiklerini biliyoruz ,” diyor Videojet Technologies Lazer İş Birimi Müdürü Sascha Ammesdoerfer. “Yeni 3640 CO2 lazer çözümünün iyileştirilmiş hız ve kapsam özellikleri ile artık ürün başına daha fazla metin markalanabileceği ve müşterilerin Videojet’ten beklediği yüksek kaliteli CO2 lazer markalama çözümünü sağlayacağı anlamına geliyor”

Yeni 3640 lazer, bugün piyasada önde gelen diğer 60W lazerlere oranla en geniş markalama alanını sağlayarak üretim hacmi ve üretkenliği artırır. Artık 600 mm’lik markalama alanını kapsayarak geniş çapta uygulamalarda, minimum miktarda lazer ile ele alınmasını sağlayarak alandan tasarruf sağladığı gibi, başka yerlere yatırım yapılabilmesi için sermaye tasarrufu da sağlar.

Videojet, ilaç, tütün ve yüksek hızlı içecek üreticileri dahil olmak üzere farklı sektörlerde en yüksek üretim hızlarını karşılamak üzere yüksek performanslı bir lazer sunuyor ,” diyor Ammesdoerfer. “Sunulan farklı CO2 lazer markalama sistemleri, üreticilerin performans hedeflerine erişmelerine yardımcı olacak markalama performansını sağlıyor.”

Yeni 3640 60 Watt CO2 lazer markalama sistemleri için 0216 469 7982’yi arayın veya www.videojet.com.tr adresini ziyaret edin.

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies, ürün tanımlama pazarında bir dünya lideridir; hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, uygulamaya özgü sıvılar ve ürün yaşam döngüsü hizmetleri sunar. Hedefimiz, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektöründe müşterilerimizle iş birliği yaparak onların üretkenliğini arttırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaya yardımcı olmaktır. Mürekkep Püskürtmeli InkJet (InkJet), Termal Mürekkep Püskürtmeli (Termal InkJet), lazer markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama, etiketleme ve çok çeşitli baskı seçeneklerindeki müşteri uygulama uzmanlarımız ve teknoloji liderliğimiz ile Videojet olarak tüm dünyada 345.000’den fazla yazıcımız kuruludur. Müşterilerimiz, günde on milyardan fazla ürüne baskı yapmak için Videojet ürünlerine güveniyor. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, tüm dünyada 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesiyle doğrudan sağlanmaktadır. Ayrıca Videojet dağıtım ağı, 135 ülkede ve 400’ün üzerinde distribütör ve Orijinal Malzeme Üreticisi ile hizmet vermektedir.