Son basın duyuruları

Videojet, Endüstri 4.0 Öncüleri İçin Yeni Videojet 1880 İnkjet Yazıcıyı Sunar

Yeni Videojet 1880 İnkjet yazıcı ile üretiminizde öngörü sağlayın.

CHICAGO – February, 2021 — Kodlama, markalama ve baskı çözümlerinde dünya liderlerinden biri olan Videojet Technologies, yeni Videojet 1880 inkjet yazıcısını memnuniyetle sunar. İnkjet pazarındaki 40 yıldan uzun süreli deneyime dayanan Videojet 1880, benzersiz performans sunmak üzere gelişmiş yapay zeka özellikli teknolojiden yararlanarak üretim hattı duruş süresini öngörmek ve önlemek üzere tasarlanmıştır.

Endüstri 4.0’a giden yolculuklarında üretkenlik öncüleri tarafından kullanılmak üzere tasarlanan Videojet 1880, yazıcı çalışma durumunu ve performans kalıplarını izleyip hat duruşuna yol açmadan önce hata olasılığını tespit eden gelişmiş MAXIMiZE™ tanılama platformunu içerir. Ön uyarılar pahalıya mal olan hat duruş süresini önlediğinden bakım ve değiştirme işlemlerinizi üretim planlamanıza göre ayarlayabilirsiniz.

Sorun oluşması durumunda VideojetConnect™ Remote Service, gerçek zamanlı bildirimler ve yazıcı verilerine yönelik anlık görünürlükle operatörlerin daha hızlı tepki verip sorun çözmesine yardımcı olur. VideojetConnect™ Remote Service’ın bir parçası olarak standart şekilde dahil edilen Rapid Recover™, üretimin 20 dakika veya daha kısa sürede devam etmesi amacıyla bir arızayı hızlıca tespit edip onarım veya yedek parça ile değiştirme yönünde eylem önerisinde bulunan gelişmiş otomatik sorun giderme özelliğinden yararlanır. “Nasıl Yapılır?” videoları temel görevler için operatör talimatları sağlarken Videojet inkjet uzmanları ise hemen uzaktan yardım isteklerinize hazırdır. Müşteriler, servis ziyaretini beklememek için uzaktan erişim izni vererek bir Videojet teknisyeninin yapılandırma ayaklarını uzaktan yapmasına imkan tanıyabilir.

Videojet İnkjet İş Birimi Direktörü Mithun Ramachandran, “Üretimin bir saatliğine durması, müşterilerimizin birçoğu için büyük bir kayba yol açmaktadır. Videojet 1880 inkjet yazıcı ile sınıfının en iyisi güvenliği ve çalışma süresini sunmanın yanı sıra dahili ve bulut özellikli tanılama, uzaktan servis ve sorun çözme araçları da sağlıyoruz. Bunların, müşterilerimize ve Videojet’e her zaman ve her yerden görme, anlama ve harekete geçme imkanı sağlamasını bekliyoruz.” şeklinde açıklıyor.

Operatör hataları genellikle hattın durmasına, hurdaya ayırmaya veya yeniden yazdırmaya neden olur. Videojet 1880; kod yönetimi, hat entegrasyonu olanakları ve benzersiz özellikleri ile insan hatalarını engelleyerek her seferinde doğru ve yüksek kaliteli kod uygulanmasını sağlar. Yenilikçi 1880 yazdırma kafası, yazıcının yazdırma kafasında gerçekleşen mürekkep birikmesini algılamasına imkan tanıyan ve operatörü olası kod kalitesi sorunları hakkında bilgilendiren benzersiz bir sensör içerir. Ayrıca tek bir düğmeyle çalışan yeni otomatik durulama özelliği, mürekkep birikmesini 90 saniyede giderir. 1880 yazdırma kafası temizlemeyi daha kolay, hızlı ve tutarlı hale getirdiğinden mürekkep birikmesinin kodlar üzerinde yol açtığı sorunları neredeyse tamamen ortadan kaldırır. Müşterilerin birçok yazıcı işlemi için kullanıcı eğitimlerini ve bilgi tazeleme eğitimlerini en aza indirebilmesi amacıyla hata önleyici kuralların bulunduğu, tabletten ilham alınarak tasarlanan dokunmatik ekranlı arayüze sahip SIMPLICiTY™ inkjet yazıcı portföyümüzü, 1880’le genişletiyoruz.

Yazıcınızın çalışır durumda tutulması endişe yaratmamalıdır. Operatör müdahalelerini en aza indirmek için tasarlanan 1880; daha uzun süreli sıvı değiştirme aralıkları, daha az yazdırma kafası temizleme işlemi ve minimum önleyici bakım sunduğundan operatörleriniz üretime odaklanabilir. 1 litrelik daha büyük kartuş boyutu seçeneği kartuş değiştirme aralığını 2 kata kadar uzatırken sınıfının en iyisi make-up tüketimi ise çalıştırma maliyetlerini azaltır. Akıllı başlat-durdur dizisi ve gelişmiş CleanFlow™ yazdırma kafası tasarımı ile yazdırma kafası temizleme sıklığını azaltarak çalışın. Yazıcınızın yıllarca en üst çalışma koşulunda kalması için kullanıcı tarafından yalnızca 5 dakikada yapılan yıllık önleyici bakım yeterlidir. 

1880, zorlu üretim ortamlarının ve uygulamaların üstesinden kolayca gelir. Yazdırma kafasının ön kısmı açılı olduğundan ürüne daha yakın konumlandırılabilir, ayrıca 350 derece dönme özelliği dar veya kapalı alanlarda daha fazla montaj seçeneğine imkan tanır. İsteğe bağlı IP66 koruma sınıfı ve üstün 316 paslanmaz çelik, yıkama ortamlarında koruma sağlar. Kurumsal sosyal sorumluluk girişimlerinizi ve yönetmelik gerekliliklerini karşılayan yeşil dostu mürekkepler dahil olmak üzere, seçebileceğiniz uzun ömürlü 30’dan fazla mürekkep ile Videojet, uygulamanız için ideal mürekkebi sunabilir.

Videojet 1880 inkjet yazıcı hakkında daha fazla bilgi için www.videojet.com.tr/1880 adresini ziyaret edin.

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies, ürün tanımlama pazarında bir dünya lideridir. Hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, uygulamaya özgü sıvılar ve ürün kullanım ömrü hizmetleri sunar. Hedefimiz, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektörlerinde müşterilerimizle iş birliği yaparak onların üretkenliğini artırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaktır. Müşteri uygulama uzmanları ve InkJet, Termal InkJet (TIJ), Lazer Markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama ve etiketleme ve çok çeşitli yazdırma teknolojileri alanındaki lider konumu sayesinde Videojet, dünya çapında 400.000’den fazla yazıcı kurulumu gerçekleştirmiştir. Müşterilerimiz, günde on milyardan fazla ürüne baskı yapmak için Videojet ürünlerine güveniyor. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, dünya genelinde 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesiyle doğrudan sağlanmaktadır. Bunun yanında, Videojet’in dağıtım ağı, 135 ülkede 400’den fazla distribütör ve OEM ile hizmet vermektedir.

Bize Ulaşın

Satış ve Müşteri Hizmetleri:
+90-216-469-7982