Son basın duyuruları

Geliştirilmiş Videojet 1860 Mürekkep Püskürtmeli Inkjet yazıcı artık PROFINET teknolojisine sahip

Geliştirilmiş Videojet 1860 Mürekkep Püskürtmeli Inkjet yazıcı artık PROFINET teknolojisine sahip

İyileştirilen inkjet yazıcıyla yüksek hızlı mesaj aktarımına ve kurulum kolaylığına erişin

CHICAGO – 25 Şubat 2019 – Kodlama, markalama ve baskı çözümleri alanında dünya lideri olan Videojet Technologies, Videojet 1860 inkjet yazıcı için yeni bir PROFINET İş Akışı Modülü piyasaya sürdü. PROFINET, çok sayıda cihaz arasında veri transferi sağlayan, otomatikleşme amaçlı bir açık Endüstriyel Ethernet Standardıdır.

Bugüne kadar yapılan Videojet VOC araştırmaları, daha yüksek verimliliğin ve daha kısa hat duruş süresinin pek çok üretim ortamında kilit bir rol oynadığını gösterdi. İmalatçılar, çalışma süresinin ve sürekli gelişimin, ölçüm sonuçlarına doğrudan yansıdığı bir ortamda bulunuyorlar. Doğru iletişim ihtiyacı da yüksek işletim masrafları ve yüksek üretkenlik talepleri nedeniyle önem kazanıyor.

Yeni PROFINET İş Akışı Modülü’yle geliştirilmiş Videojet 1860 inkjet yazıcı, kısa bir süre içinde makine durumu hakkında genel bir bilgi elde edip, planlanmamış hat duruş sıklığının en aza indirilmesine yardımcı olur. Ayrıca otomatikleştirilmiş uygulamalar için gerçek zamanlı performans bilgileri ve iletişim imkanı da sunar. Yeni iş akışı modülü, endüstriyel protokol deneyimi olan imalatçılar için kurulum kolaylığı sunarak Videojet 1860 inkjet yazıcı ve PLC arasında yüksek hızlı mesaj aktarımı sağlar.

Bir PROFINET kullanıcısı birden fazla Videojet 1860 inkjet yazıcıyı tek bir IO kumandasına PROFINET düğmeleri aracılığıyla ve ağ üzerinden bağlayabilir Bu da imalatçılara tesise özel konseptler için maksimum esneklik, daha fazla verimlilik, kaynakların en iyi şekilde kullanımı ve üretkenliği artıran yüksek performans gibi pek çok fayda sağlar.

Daha akıllıca bir kodlama yolu sunmak üzere tasarlanan bu yeni İş Akışı Modülü, artık Videojet 1860 inkjet yazıcıda kullanıma hazırdır. Entegre edilmiş zeka ve iletişim yetenekleriyle 1860 inkjet yazıcı, üstün bir çalışma süresinin yanı sıra imalatçıların bugünü, yarını ve geleceği için hem öngörülebilirlik hem de üretkenlik sunuyor.

Videojet Inkjet İş Birimi Yöneticisi Mithun Ramachandran şunları söylüyor: “1860 inkjet yazıcının öngörme yetenekleri, yeni PROFINET İş Modülü’nün faydaları ile birlikte, imalatçıların geliştirilmiş bir inkjet yazıcı aracılığıyla planlanmamış hat duruş sıklığını en aza indirmesine ve üretkenliği artırmasına olanak tanıyor.”

1860’ı keşfedin. Kodlamanın akıllı yolu.

Videojet 1860 inkjet yazıcının yeni PROFINET İş Akışı Modülü hakkında daha fazla bilgi için, www.videojet.com.tr/1860 adresini ziyaret edin.

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies, ürün tanımlama pazarında bir dünya lideridir. Hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, uygulamaya özgü sıvılar ve ürün kullanım ömrü hizmetleri sunar. Hedefimiz, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektörlerinde müşterilerimizle iş birliği yaparak onların üretkenliğini artırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaktır. Müşteri uygulama uzmanları ve Inkjet (CIJ), Termal Inkjet (TIJ), Lazer Markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama ve etiketleme ve çok çeşitli yazdırma teknolojileri alanındaki lider konumu sayesinde Videojet, dünya çapında 345.000’den fazla yazıcı kurulumu gerçekleştirmiştir. Müşterilerimiz, günde on milyardan fazla ürüne kodlama yapmak için Videojet ürünlerine güveniyor. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, dünya genelinde 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesiyle doğrudan sağlanmaktadır. Bunun yanında, Videojet’in dağıtım ağı, 135 ülkede 400’den fazla distribütör ve OEM ile hizmet vermektedir.