Son basın duyuruları

Videojet Mürekkep Püskürtmeli Inkjet’ in Geleceğini Yeniden Tanımlıyor

Videojet Mürekkep Püskürtmeli Inkjet’ in Geleceğini Yeniden Tanımlıyor.

Yeni Videojet 1860 mürekkep püskürtmeli inkjet yazıcı, kullanım ömrü boyunca öngörülebilirliğin ve üretkenliğin maliyetleri düşüreceği daha akıllı bir yazdırma yöntemi sunuyor.

Chicago, Illinois – 25 Mayıs 2017 – 1860, sektörde bir ilk olan mürekkep birikme sensörü dahil olmak üzere endüstrinin önde gelen öngörü özelliklerinden yararlananmaktadır. Yeni inkjet, hat çalışma süresine etki eden en olası arıza koşullarını 8 saate kadar önceden haber verme özelliğine sahiptir.
40 yıldan uzun süredir Videojet inkjet yazdırma konusunda küresel bir lider konumundadır ve üreticilerin daha fazla üretkenlik amaçlarını hayata geçirmelerini sağlar. Videojet, bugün üretkenliğinizi geliştirmek ve gelecekte üretim ihtiyaçlarınız değiştikçe gelişmek üzere tasarlanan Videojet 1860’ı tanıtmaktan büyük heyecan duyuyor.

1860 ile Videojet inkjet teknolojisini yeniden tasarladı. Videojet 1860 öncü dahili zeka ve iletişim özellikleri ile devrim niteliğindeki teknolojik öğeleri birleştirerek üreticilerin sürekli gelişen ve artan taleplerini karşılamaya yardımcı oluyor. 1860 üretkenliği artıran ve maliyetleri düşüren benzersiz bir çalışma performansı sunuyor. Çalışma süresi özelliği herhangi bir sürprize yer vermeyen bir performans sağlıyor. Sektör lideri öngörü özellikleri seti en sık görülen ve hat kesintilerine yol açan olayların önceden düzeltilmesini sağlıyor. 1860 yazıcı performansı ile ilgili 150’den fazla önemli göstergeyi sürekli olarak takip eden 50 gerçek zamanlı sensörle uzman tanılama, analiz ve yönlendirme sağlıyor.

Devrim niteliğindeki püskürtme ucu sistemi öngörülü oluk birikme sensörüne sahiptir ve en sık görülen olası hata koşulları için önceden haber verir. Uyarı bildirimleri yazıcı üzerinde görüntülenir ve bir akıllı cihaza gönderilebilir, bu şekilde hat değişimi sırasında veya diğer planlı üretim kesintileri sırasında önleyici düzeltici işlemlerin gerçekleştirilmesini sağlar. Buna ek olarak 1860’ın sıvı sistemi yedek bir tanka sahiptir, bu şekilde yeniden doldurma uyarıları fark edilmese bile yazıcı bir vardiyayı tamamlayabilir.

45 derece eğimli yazdırma kafası tasarımı sayesinde, hat üzerindeki ürüne daha yakın mesafeye monte edilebilir ve böylelikle daha iyi hat entegrasyonu sağlar. Yazdırma kafası üst kısmı üçgendir veya diğer açılı ambalaj uygulamaları dahil olmak üzere ürüne 5mm kadar yaklaşabilir ve daha net, daha yüksek kaliteli kodlar sağlar. Bunun yanında 1860 Ethernet/IPTM, Profinet® ve yüksek hızlı ağ bağlantısı gibi endüstri standardı protokolleri kullanarak mevcut fabrika sistemleri ile kolay entegrasyon sayesinde üreticinin bağlantı ihtiyaçlarına uyum sağlar.

1860 sağlamlığı, çok yönlülüğü ve uyarlanabilirliği ile neredeyse tüm üretim hatlarına yerleştirilmek üzere tasarlanmıştır. 1860’ın akıllı hava akımı sistemi yazıcının içindeki kritik bileşenlere temiz ve soğuk hava sağlayarak en zorlu ortamlarda bile tutarlı çalışma sıcaklığını 0-50°C, arasında tutar. Buna ek olarak 1860 IP66 derecesi ile sunulur, bu şekilde yıkama sırasında yazıcının hattan ayrılmasına gerek kalmaz.

Uzaktan hizmet sağlama ile ilgili iki yıllık deneyiminin üzerine inşa eden Videojet, VideojetConnectTM Uzak Servis’i başlatmaktan büyük bir heyecan duyuyor; bu servis ile operatörlere dünyanın en büyük teknik uzman ağına bir tuş ile ulaşmalarını sağlar. Videojet teknisyeninden anında öneriler almak ve uzaktan sorun çözme işlemlerini gerçekleştirebilmesi için teknisyeni doğrudan hatta bağlayarak gerçek zamanlı düzeltme işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlar ve daha yüksek çalışma süresi sağlamak üzere tesis içi bakım ekiplerine olan gereksinimi en aza indirir

Videojet Küresel İş Birimi Direktörü Anthony Blencowe, “1860’ın öngörme özellikleri ve benzersiz püskürtme ucu sistemi CIJ’ye güçlendirilmiş yazdırma kalitesi ve hat hızı özellikleri ile çalışma süresini yeniden tanımlıyor diye ekledi. VideojetConnectTM Uzaktan Servis’in kesinti sürelerini azaltma ve üreticilerin temel üretim etkinliklerine odaklanmalarını sağlama yeteneği ise muazzam üretkenlik kazanımları sağlayacak. Bina malzemeleri sektöründe önde gelen bir üretici VideojetConnectTM Uzaktan Hizmet’ten yararlanmaya başlayarak bakım ve temizlik süreçlerini iyileştirdi ve plansız kesinti sürelerinde tipik olarak %80’e varan azalmalara tanık oldu; büyük bir bira üreticisi ise Videojet LifeCycle AdvantageTM teklifleri sayesinde yazıcılarına bakım yapmak yerine bira üretimine odaklanabildi.”

1860 operatörlerin üretime odaklanmalarına yardımcı olan minimum müdahale felsefesi ile tasarlanmıştır ve bu şekilde operatör etkileşimlerini en aza indirir ve yeni Videojet SIMPLICITYTM arayüzüne yerleştirilmiş, gelişmiş Kod Güvencesi ile olası kullanıcı hatalarının ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Blencowe , “Özelleştirilebilir tablet benzeri arayüzü ile basit menü yapısı, net, kolay anlaşılır ekran ise farklı yetenek seviyelerindeki kullanıcıların kolayca aradıklarını bulmalarını sağlıyor. Bununla birlikte kural tabanlı akıllı mesaj oluşturma, üretim hattını etkileyecek hataların ortaya çıkma olasılığunı azaltır. 1860 ayrıca operatör hatalarını en aza indirmeye yardımcı olmak üzere tasarlanan dahili menüler ve video talimatlarına sahip.” dedi.

Videojet ayrıca bakım görevlerini rutinleştirmek üzere minimum müdahale felsefesi uygulayarak bunların üretim planları ile uygun şekilde gerçekleştirilmelerini sağlıyor. Yeni hizmet modülü üç renk kodlu, dakikalar içinde kolayca değiştirilebilecek bileşenlerle rutin bakımı basitleştirerek operatörlerin bakım yerine üretime odaklanmalarını sağlar.

1860, üretim ve kodlama ihtiyaçları geliştikçe hem mevcut hem de gelecek yazdırma ihtiyaçları ile üretim süreçlerine yardımcı olacak genişletilebilir bir platform olarak tasarlanmıştır. Benzersiz yazılım geliştirmeleri ve VideojetConnectTM Uzaktan Servis İş Akışı Modülleri satın alımdan sonra eklenebilir ve bu şekilde yazıcı gelişen üretim ihtiyaçlarınıza uyum sağlar.

Videojet 1860 ve Kodlamanın Akıllı Yolu hakkında daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edin: www.videojet.com.tr/1860

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies, ürün tanımlama pazarında bir dünya lideridir. Hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, uygulamaya özgü sıvılar ve ürün yaşam döngüsü hizmetleri sunar. Hedefimiz, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektörlerinde müşterilerimizle işbirliği yaparak onların üretkenliğini artırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaktır. Müşteri uygulama uzmanları ve Sürekli Mürekkep Püskürtme (CIJ), Termal Mürekkep Püskürtme (TIJ), Lazer Markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama ve etiketleme ve çok çeşitli yazdırma teknolojileri alanındaki lider konumu sayesinde Videojet, dünya çapında 345.000’den fazla yazıcı kurulumu gerçekleştirmiştir. Müşterilerimiz, günde on milyardan fazla ürüne kodlama yapmak için Videojet ürünlerine güveniyor. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, dünya genelinde 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesiyle doğrudan sağlanmaktadır. Bunun yanında, Videojet’in dağıtım ağı, 135 ülkede 400’den fazla distribütör ve OEM ile hizmet vermektedir.