Son basın duyuruları

Yeni Videojet Mürekkep Püskürtmeli Inkjet Yazıcı Günlük İşlemlerde Gelişmiş Performans Sağlar

Yeni Videojet Mürekkep Püskürtmeli Inkjet Yazıcı Günlük İşlemlerde Gelişmiş Performans Sağlar

Yeni Videojet 1580 mürekkep püskürtmeli inkjet yazıcı, yazıcı performansını değerlendirerek ve artırarak, daha yüksek çalışma süresi ve düşük toplam sahip olma maliyetiyle (TOC) zahmetsiz markalama ve kodlama deneyimi sunmaya yardımcı olur.

CHICAGO – 08 Ağustos 2018 – Mürekkep püskürtmeli inkjet kodlama piyasasında 40 yılı aşkın deneyimimizle Videojet olarak, yeni 1580 iInkjet yazıcımızı kullanıma sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Zahmetsiz markalama ve kodlama deneyimi odaklı olarak tasarlanan Videojet 1580, operatör hatalarını en aza indirerek ve toplam sahip olma maliyetini azaltarak günlük işlemlerde daha yüksek çalışma süresi sağlar.

Üreticiler, Videojet 1580’in minimum operatör müdahalesiyle ürünleri üzerine yüksek kaliteli kodlar basmaya devam edeceğini bilerek üretim hatlarını çalıştırmaya ilişkin birincil görevlerine odaklanabilir. Yeni Videojet 1580, planlanmamış hat duruş süresine yol açabilecek ya da üretkenliği olumsuz etkileyebilecek veya toplam sahip olma maliyetini artırabilecek optimum altı yazıcı kullanımının nasıl düzeltileceği konusunda operatörlere etkileşimli olarak yol göstermeye yardımcı olmak amacıyla yazıcı performansını, operatör davranışını ve ortam parametrelerini analiz eden Videojet OPTIMiZE yazılımına sahiptir. “Nasıl yapılır?” videolarıyla yazıcı etkileşimlerinde operatörlere yardımcı olur.

Videojet Global İş Birimi Direktörü Anthony Blencowe’a göre “Üreticiler yazıcı kullanımına dayanan ipuçları ve önerileri kullanarak planlanmamış hat duruş süresini önleyebilir ve toplam sahip olma maliyetini düşürebilir.” “Videojet OPTIMiZE aracı, üreticilere yazıcıyla operatör etkileşimini ve yazıcı ortam koşullarını iyileştirmeye ilişkin öneriler sunmanın yanı sıra yazıcı bakımı hakkında rehberlik sağlar.”

Çoğu üretim ortamında, hat duruş süresi genellikle makine arızalarından çok operatör hatalarından kaynaklanır. Videojet SIMPLICiTY™ kullanıcı arayüzü, operatör ile yazıcı etkileşimlerini büyük oranda azaltmak, sezgisel, tablet benzeri, 10 inç dokunmatik ekran sayesinde olası kullanıcı hatalarının ortadan kaldırılmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu gelişmiş Kod Güvencesi olanağı, akıllı mesaj oluşturma özelliği ve operatörlerin yalnızca ihtiyaç duydukları seçenekleri görmelerini sağlayan dahili menülere sahip özelleştirilebilir arayüzler sunarak operatör kaynaklı hata olasılığını azaltır.

Videojet 1580, çalışma süresini daha da artıran teknolojilerin birleşimine dayanır. Dahili yedek takviye tankı, sıvı kartuşu boşalsa bile yazıcının minimum 8 saat çalışmaya devam etmesini sağlayarak kartuşun normal hat değişimleri veya kapatmaları sırasında değiştirilmesi için operatörlere üretim durmadan önce uyarı verir. Sahada kanıtlanmış, isteğe bağlı Videojet CleanFlow™ teknolojisine sahip delikli püskürtme ucu daha az sıklıkta temizlik gerektirir ve daha uzun çalışma süresi ile tutarlı baskı performansı sağlar. Operatörler ayrıca normal hat kapatmalara uygun öngörülebilir değiştirme aralıkları ve ek hat duruş süresi yaşanmaması için tasarlanan, değiştirmesi kolay Videojet SmartCell™ renk kodlu yazıcı parçalarıyla rutin bakımı da hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir.

Videojet 1580 isteğe bağlı VideojetConnect™ Uzaktan Servis ile bir düğmeye dokunarak dahili uzaktan servis imkanları sunar. Operatörler tek bir düğmeye basarak dünyanın en büyük inkjet uzman ağına doğrudan erişim elde ederek anında yardım için Videojet teknisyenini doğrudan üretim hattına bağlar. Bu sanal erişim üreticilerin şirket içi bakım ihtiyaçlarını en aza indirerek daha hızlı sorun gidermelerine ve daha fazla çalışma süresi elde etmelerine yardımcı olabilir.

 

Sürekli olarak kendi sağlık durumunu analiz edecek şekilde tasarlanan Videojet 1580 inkjet yazıcı, planlı olmayan hat duruş süresini minimumda tutma ve günlük yazıcı performansını geliştirip devam eden masrafları düşürmeyi sağlayan kendi yaşamsal belirtilerini izleme özellikleriyle müşterilerin içinin rahat olmasını sağlıyor. Videojet 1580 inkjet yazıcı – gündelik iyileştirmeler için yaşamsal belirtiler.

 

Videojet 1580 inkjet yazıcı ile ilgili daha fazla bilgi için: www.videojet.com.tr/1580

 

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies; hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, özel sıvı uygulamaları ve ürün kullanım ömrü hizmetleri sunan ve ürün tanımlama pazarında dünya lideri olan bir kuruluştur. Hedefimiz, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektörlerinde müşterilerimizle iş birliği yaparak onların üretkenliğini artırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaktır. Müşteri uygulama uzmanları ve Inkjet (CIJ), Termal Inkjet (TIJ), Lazer Markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama ve etiketleme ve çok çeşitli yazdırma teknolojileri alanındaki lider konumu sayesinde Videojet, dünya çapında 345.000’den fazla yazıcı kurulumu gerçekleştirmiştir. Müşterilerimiz, günde on milyardan fazla ürüne kodlama yapmak için Videojet ürünlerine güveniyor. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, dünya genelinde 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesiyle doğrudan sağlanmaktadır. Bunun yanında, Videojet’in dağıtım ağı, 135 ülkede 400’den fazla distribütör ve OEM ile hizmet vermektedir.