Son basın duyuruları

Videojet, Uzaktan Lazer Denetimine Yönelik Esnek ve Kullanışlı Bir Çözümü Kullanıma Sunuyor

Videojet, Uzaktan Lazer Denetimine Yönelik Esnek ve Kullanışlı Bir Çözümü Kullanıma Sunuyor

Videojet Touch Control Software+ ile denetimde yeni bir düzey sunuluyor

CHICAGO – 27 Nisan 2018 – Videojet, üretim hattındaki lazer sistemleri denetlemek ve izlemek için tek bir kullanıcı etkileşimi noktasına sahip olmanın ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Kodlama, markalama ve baskı çözümlerinde global bir lider olan Videojet Technologies üreticilere daha fazla kullanışlılık ve daha kolay operasyon yönetimi sunmak amacıyla Videojet lazer markalama sistemlerine yönelik en yeni uzaktan lazer denetimi çözümünü kullanıma sundu: Videojet Touch Control Software+ (TCS+). TCS+ çoğu Videojet lazer sistemini ister Videojet TU430 lazer dokunmatik denetleyici aracılığıyla isterse tarayıcı tabanlı hemen hemen her cihazdan uzaktan denetleyebilen esnek bir çözümdür.

Videojet Technologies Lazer İş Departmanı Yöneticisi Sascha Ammesdoerfer “TCS+ çözümü üreticilere, Videojet markalama sistemlerini nasıl çalıştıracaklarını seçerken esneklik sunuyor,” diyor. “Kullanılan cihaz ne olursa olsun kullanıcı arayüzü tamamen aynı görünüm ve hisse sahiptir ve Videojet TU430 dokunmatik denetleyiciyle aynı tasarım ve düzeni barındırır.”

TCS+ yazılımının tanıdık görünümü ve hissi üretim hatlarında sorunsuz operasyonun güvenceye alınmasını sağlar, gerekli eğitim süresini azaltır, hat kurulumu ve hızlı ürün geçişine destek olur. Çoğu Videojet lazer yazıcı şimdi, ister renkli TU430 lazer denetleyici kullanılarak isterse tarayıcı tabanlı hemen hemen her cihazda denetlenebilir.

Ek yazılım indirmeyi gerektirmeyen yüksek ölçüde duyarlı yazılımı, kolay kullanım özellikleri sayesinde tarayıcı tabanlı bir cihaz aracılığıyla birden fazla lazer desteği sunar. Tarayıcı işlevi istediğiniz zaman farklı cihazlara bağlanarak lazer markalama durumuna yönelik artırılmış görünürlük sağlayabilir. Uyumlu bir Videojet lazer sistemi tarayıcıdan denetlemek için sürücü gerekmez, böylece üreticiler zamandan tasarruf edebilir, geliştirme maliyetlerini azaltabilir ve kullanıcı kaynaklı kodlama hatalarını en aza indirebilirler.

Yeni TU430 lazer denetleyicinin barındırdığı, kullanımı önceki Videojet modellerine göre daha kolay olan renkli dokunmatik ekran arayüzüyle, hızlı entegrasyon ve hızlı yeni ürün ekleme olanağı tanıyan basit bir sihirbaz aracı sunulur. Kullanımı kolay serbest biçim şablon düzenleyicisi içerik oluşturmanıza ve yönetmenize yardımcı olur, diğer yandan olay günlüğüyle sistem değişikliklerini izleyebilirsiniz. Otomatik mesajlar ve basit kod girişi, ürünle ilgili yeniden çalışma ve geri çağırma riskini azaltarak genel kullanıcı deneyimini geliştirir.

Bunların yanında TU430 lazer denetleyici kanıtlanmış IP65 tasarımından yararlanır, ayrıca toz ve nemin güçlük çıkarabileceği yiyecek ve içecek hatlarındaki zorlu ortamlar veya sistemin düzenli olarak yıkanmak üzere tasarlanmasını gerektiren ortamlar için uygundur.

Ammesdoerfer “Videojet lazer kodlamaya yenilik getirmekten heyecan duyuyor, ayrıca TCS+ çözümü çoğu Videojet lazer sistemini denetlemesi ve izlemesi için üreticilere tek bir kullanıcı etkileşimi noktası sunuyor,” diyor.

Yeni Videojet TCS+ çözümüyle ilgili daha fazla bilgi için 0216 469 7982 numarasını arayın veya www.videojet.com.tr adresini ziyaret edin. 


Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies, ürün tanımlama pazarında bir dünya lideridir; hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, uygulamaya özgü sıvılar ve ürün yaşam döngüsü hizmetleri sunar. Hedefimiz, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektöründe müşterilerimizle iş birliği yaparak onların üretkenliğini arttırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaya yardımcı olmaktır. Mürekkep Püskürtmeli InkJet (InkJet), Termal Mürekkep Püskürtmeli (Termal InkJet), lazer markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama, etiketleme ve çok çeşitli baskı seçeneklerindeki müşteri uygulama uzmanlarımız ve teknoloji liderliğimiz ile Videojet olarak tüm dünyada 345.000’den fazla yazıcımız kuruludur. Müşterilerimiz, günde on milyardan fazla ürüne baskı yapmak için Videojet ürünlerine güveniyor. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, tüm dünyada 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesiyle doğrudan sağlanmaktadır. Ayrıca Videojet dağıtım ağı, 135 ülkede ve 400’ün üzerinde distribütör ve Orijinal Malzeme Üreticisi ile hizmet vermektedir.