Son basın duyuruları

Dünya markası Videojet ürün gamını sürekli genişletiyor / Ipack Eylül 2011 röportajı

Dünya markası Videojet ürün gamını sürekli genişletiyor / Ipack Eylül 2011 röportajı

Yelpazemizde çok farklı ürünler mevcut. Küçük karakter inkjetler, büyük karakter koli kodlama cihazları, lazer markalama, etiketleme, barkot sistemleri, termal transfer, termal inkjet ve adresleme sistemlerine uzanan geniş bir gamımız var.
 
Bu sene bünyemize çok çeşitli cihazlar kattık. Örneğin termal inkjet cihazlarımız piyasada bir açığı kapattı. Oldukça ekonomik ve kolay kullanıma sahip bu cihazları lansmanı yaptığımız andan itibaren ciddi sayılarda sattık ve satmaya devam ediyoruz. Kurulumu çok basit, bakım gerektirmeyen ve işletme maliyeti de oldukça düşük cihazlar bunlar.

Bunun dışında mevcut koli kodlama cihazlarımızı yeniledik, daha da geliştirdik. Üretimde ikincil kodlamaya dair tüm ihtiyaçlara cevap veren kullanıcı dostu bir kodlama ailesi yarattık, üretim detaylarına göre yani hattın hızına, üretilen ürüne ya da bunun gibi birçok değişkene göre sunabileceğimiz üç ayrı modeli kapsıyor 2300 ailesi. Bu cihazlardan da oldukça iyi geribildirimler almaktayız. Yine koli kodlama kategorisine bu sene 2120 cihazımızı da ekledik. Basit uygulamalar için önerdiğimiz sorunsuz bir cihaz.

Pigmentli mürekkeple çalışacak, özellikle koyu yüzeylere kirlilik ve tıkanma yapmadan kodlama yapabilecek bir cihazımız daha bünyemize eklendi. Şu an piyasada bu tür pigmentli cihazların yaşadığı sorunları her 500 saatte bir servis ihtiyacını çok iyi bildiğimiz için çok uzun Ar-Ge çalışmaları sonrasında bu sorunları geride bırakan ve 4000 saat hiçbir bakım istemeyen 1710 cihazımızı piyasaya sunduk. Fuarda bu cihazımızı güzel kampanyalarımızla beraber kullanıcılara sunuyor olacağız.

Bir de 1610 Cift Kafa cihazımız var yakın zamanda lansmanını yaptığımız. Bir ürünün çift tarafına ya da iki ayrı hatta aynı anda kullanılabilecek özellikte çok pratik ve fayda sağlayan bir cihaz. Detaylı habere yandaki dosyadan ulaşabilirsiniz.