Son basın duyuruları

Videojet, yüksek hızlı baskılar için dünyanın ilk havasız 107 mm TTO yazdırma kafasını içeren Termal Transfer Yazıcı (TTO) ailesini büyütüyor

Videojet, yüksek hızlı baskılar için dünyanın ilk havasız 107 mm TTO yazdırma kafasını içeren Termal Transfer Yazıcı (TTO) ailesini büyütüyor

Videojet DataFlex® 6530 ve 6330 TTO serisi, sırasıyla 107 mm ve 32 mm olmak üzere iki yeni boyutta yazdırma kafası ile, esnek ambalajlama sistemi kullanan üreticiler için Videojet TTO portföyünü genişletiyor

CHICAGO – 14 Mayıs 2019 – Esnek ambalajlama sitemi kullanan üreticiler, üretim hattında verimi iyileştirme ve genel işletim maliyetini azaltma gibi işlerinin kritik noktalarına daha fazla odaklanmalarını sağlayacak hızlı, basit ve hatasız bir termal transfer yazdırma çözümüne ihtiyaç duyar. Videojet bu ihtiyacı karşılamak için Videojet DataFlex 6530 ve 6330 serisindeki iki yeni boyutta yazdırma kafası ile Videojet TTO ürün serisini genişletti.

Videojet DataFlex TTO serisinin bir parçası olan DataFlex 6530 107 mm ve 6330 32 mm, müşterilere daha üretken bir çalışma ortamı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. En yeni teknolojiyi içeren bu yeni Videojet yazıcılar çalışma süresini, üretkenliği, kaliteyi ve verimi ileri seviyelere çıkarmaya yardımcı olur.

DataFlex 6330 32 mm, 53 mm TTO kardeş modellerde de standart olarak bulunan devrim niteliğindeki Videojet iAssure™ teknolojisini içerir. Bu yenilikçi teknoloji, kod kalitesini ve konumu otomatik olarak kontrol edip yaygın kod hataları algılandığında uyarı veren yerleşik bir kod kalitesi kontrol aracıdır. Böylece kullanıcıların hatayı düzeltmek için hattı durdurup durdurmayacaklarına karar verebilmesi sayesinde, ürünü tamamen kullanım dışı bırakma veya yeniden yazdırma gibi ihtiyaçlar azalır. Bu da operatörlere üretim hattının diğer alanlarına odaklanma fırsatı verir.

Videojet Technologies İş Birimi Müdürü Heidi Wright görüşlerini şöyle açıklıyor: “Videojet iAssure™ teknolojisi ek donanım, yükleme veya eğitim gerektirmeden, her kodu otomatik olarak kontrol ederek müşterilerimizin ürün israfını ve yeniden yazdırma ihtiyacını azaltmalarına yardımcı oluyor.” “Kolay ve uygun maliyetli bir kod kontrol çözümü için müşteri ihtiyaçlarını araştırıp değerlendirirken, ilk başta geleneksel Görüş Sistemi yaklaşımının bir biçimini düşündük. VOC onayımızın bir parçası olarak tekrar pazara döndüğümüzde ise müşteriler, birçok şeyi hesaba katmaları gerektiğinden operatörlerini Görüş uzmanı olarak eğitmek zorunda kalmadan ve ek kurulum veya ayarlama gereği olmadan bu özelliğin yazıcıya yerleştirilmesini istediklerini söylediler. iAssure teknolojisi, otomatik kod kontrolünü gerçekten çok basit hale getiriyor. Önceden belirlenen sayıda kod hatası algılandığında hattı durdurarak veya kod kalitesi düşük ürünleri ayırarak operatörleri uyarıyor. Ayrıca üretim hattında kod kalitesini iyileştirebilecek ayarlamaların yapılması için ekran önerileri sağlıyor. Piyasada bulunan diğer Termal Transfer Yazıcıların hiçbiri bunu yapamıyor.”

Dataflex 6530 107 mm ve 6330 32 mm yazıcılar tipik üretim hatlarına kolayca entegre edilebilir. Modüler ve kompakt bir tasarım sayesinde üreticilere ve OEM’lere yazıcıyı nasıl entegre edeceklerini seçme esnekliği sağlar. Güç kaynağı denetleyiciye yerleştirilebilir veya ayrı olarak ambalajlama kabininin içine monte edilebilir. Endüstri standardı montaj özellikleri kurulumu basitleştirmeye, operatör erişilebilirliğini ve etkileşimini iyileştirmeye yardımcı olur.

Üreticiler ayrıca üretim ortamında açıkta kalan bileşen sayısının daha az olmasını istediklerini söylediğinden, bu yeni yazıcılarda daha az kablo bulunur ve ambalajlama makinesinin web arabirimi aracılığıyla kontrol edilebilmesi sayesinde Videojet denetleyici ihtiyacı ortadan kaldırılır. Bu, üreticilerin yazıcıyı ve ambalajlama makinesini tek bir noktadan kontrol edebilmesini sağlar.

Zorlu üretim hatlarına dayanacak şekilde tasarlanan DataFlex 6530 107 mm ve 6330 32 mm havasızdır, tümüyle elektronik yazıcılardır, yüksek kaliteli ve pahalı basınçlı hava ekipmanlarına olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Havasız tasarım özelliği, işletim masraflarını düşürmeye yardımcı olurken yazdırma kafası hareketinin daha hassas şekilde kontrol edilmesine de olanak tanır ve verimi %25’e kadar artırır. Operatörlerin kötü baskı kalitesini iyileştirmek için uyguladıkları ve yazıcı kafalarının erken yıpranma olasılığını arttırabilen hava basıncı miktarını ayarlama gereksinimi ortadan kalkar.

DataFlex 6530 107 mm ve 6330 32 mm yazıcılardaki hızla değiştirilebilen, sektörde önder kaset ise hem mükemmel bir ribon verimi sağlayarak hem de ribonun hızla değiştirilebilmesine olanak tanıyarak üretimde çalışma süresini maksimuma çıkarmaya yardımcı olur. 1.200 m’ye kadar çıkabilen ribon kapasitesi üretim hacmini artırarak üreticilerin ribon değiştirme sıklığını azaltır.

“Müşterilerimizin hızlı, basit ve hatasız çalışan çözümlere ihtiyacı var. Şimdi sektörde önder özellikler içeren, çok daha çeşitli boyutlarda yazdırma kafaları sunan, yeni 6530 107 mm ve 6330 32 mm yazıcıları içeren bu TTO serisi tam da bu işe yarıyor” diyor Wright.

Yeni Videojet DataFlex 6530 107 mm veya 6330 32 mm Termal Transfer Yazıcılar hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 469 7982 numaralı telefonu arayın veya www.videojet.com.tr/6530-6330 adresini ziyaret edin

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies, ürün tanımlama pazarında bir dünya lideridir. Hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, uygulamaya özgü sıvılar ve ürün kullanım ömrü hizmetleri sunar. Hedefimiz, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektörlerinde müşterilerimizle iş birliği yaparak onların üretkenliğini artırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaktır. Müşteri uygulama uzmanları ve Inkjet (CIJ), Termal Inkjet (TIJ), Lazer Markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama ve etiketleme ve çok çeşitli yazdırma teknolojileri alanındaki lider konumu sayesinde Videojet, dünya çapında 345.000’den fazla yazıcı kurulumu gerçekleştirmiştir. Müşterilerimiz, günde on milyardan fazla ürüne kodlama yapmak için Videojet ürünlerine güveniyor. Dünya genelinde 26 ülkede bulunan 4.000’den fazla ekip üyesinin doğrudan uygulamaları ile müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği sağlanmaktadır. Ayrıca Videojet’in dağıtım ağı, 135 ülkede 400’den fazla distribütör ve OEM ile hizmet vermektedir.