Son basın duyuruları

Videojet, üreticilerin kod kalitesi ihtiyaçlarını karşılamak için yeni nesil Termal Transfer Yazıcıları (TTO) piyasaya sunuyor

Videojet, üreticilerin kod kalitesi ihtiyaçlarını karşılamak için yeni nesil Termal Transfer Yazıcıları (TTO) piyasaya sunuyor

Devrim niteliğindeki iAssure™ teknolojisine sahip yeni Videojet DataFlex® 6530 ve 6330 TTO yazıcılar kodlama hataları sonucunda ortaya çıkan paketleme israfını azaltmaya yardımcı oluyor

Wood Dale, Illinois – 11 Temmuz 2017 – Üreticiler, üretim hattının verimliliğini arttırmak ve genel maliyeti azaltmak için Termal Transfer Yazıcılardan yüksek kod doğruluğuna ve okunaklı ürünlere ihtiyaç duymaktadır. Videojet, bu ihtiyaca yanıt olarak, üreticilerin taleplerini karşılamaya yardımcı olmak için yeni nesil Termal Transfer yazıcıları üretti.

Videojet 6530 ve 6330’un sahip olduğu devrim yaratan iAssure™ dahili kod kalitesi güvencesi sistemi, yaygın baskı hatalarını otomatik olarak algılayan bir teknolojidir ve sektörde bir ilktir.* Mevcut kalite kontrol süreçlerini tamamlayan bu teknolojiyle artık operatörler birden fazla kodlama hatası algılandığında hattı durdurarak ürünü ıskartaya çıkarma veya yeniden yazdırma ihtiyacını azaltabilir.

Videojet Technologies İş Birimi Yöneticisi Heidi Wright şöyle söylüyor; “Videojet iAssure™ teknolojisi, müşterilerimizin kirli yazıcı kafaları, düz olmayan baskı yüzeyleri veya ribon kırışıklıkları gibi faktörlerin neden olduğu baskı hatalarını algılayarak sürekli olarak yüksek kaliteli görüntü sunmalarına yardımcı olur.” “iAssure teknolojisi mevcut kalite kontrol süreçlerini tamamlıyor. Piyasada bulunan diğer TTO yazıcıların hiçbiri bunu yapamaz.”

Videojet, üreticilerin üretim hatlarına uygun yazıcıyı seçme konusunda esnekliğe ihtiyaç duyduğunu bilir. Videojet DataFlex® 6530 ve 6330 yazıcılar, güç kaynağının denetleyiciyle birlikte yerleştirilmesini veya ayrı olarak ambalajlama makinesinin kabinine monte edilmesini sağlayan modüler bir tasarıma sahiptir. Üretim ortamında açıkta kalan ürün sayısının daha az olmasını isteyen üreticiler için, paketleme makinesinin web arayüzü aracılığıyla kontrol edilerek Videojet denetleyici ihtiyacı ortadan kaldırılır. Bu, üreticilerin yazıcı ve paketleme makineleri için tek bir kontrol noktasına sahip olmasını sağlar.

Videojet 6530 ve 6330 yazıcılar ayrıca, özel bir ayar gerektirmeden çeşitli kalınlıklarda fermuarlı paketlerin veya poşetlerin üzerine baskı yapabilir. Bu yeni yazıcılar ayrıca her pakette yeniden kapatılabilir fermuar olan film ambalajlarda kullanılarak müşterilere daha fazla esneklik sağlayabilir.

Yeni termal transfer yazıcılar, bütünüyle elektronik tasarımıyla basınçlı hava ihtiyacını ortadan kaldırarak işlem maliyetlerini azaltmaya ve üretim hacmini %25 oranında arttırmaya yardımcı oluyor. Bu tasarım ayrıca, operatörlerin kötü baskı kalitesini iyileştirmek için uyguladıkları ve yazıcı kafalarının erken yıpranma olasılığını arttırabilen hava basıncı miktarını ayarlama gereksinimini ortadan kaldırıyor.

“Müşterilerimizin daha iyi Verimlilik, Kalite ve Toplam Maliyet sağlayan çözümlere ihtiyacı var. Wright; “Yeni 6530 ve 6330 yazıcılar tam olarak bunları gerçekleştiren sektör lideri özellikleri bünyelerinde barındırırlar” diyor ve ekliyor: “Termal Transfer Yazıcılarla ilgili son yeniliklerimizi sektörle paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

Yeni Videojet DataFlex® 6530 ve 6330 Termal Transfer Yazıcılar hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 469 7982 numaralı telefonu arayın veya http://www.videojet.com.tr/6530_6330 adresini ziyaret edin.

*Not: iAssure™ teknolojisi, tüm baskı hatalarını algılamak için tasarlanmamıştır ve barkodları okumaz.

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies, ürün tanımlama pazarında bir dünya lideridir; hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, uygulamaya özgü sıvılar ve ürün yaşam döngüsü hizmetleri sunar. Hedefimiz, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektöründe müşterilerimizle iş birliği yaparak onların üretkenliğini arttırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaya yardımcı olmaktır. Mürekkep Püskürtmeli InkJet (InkJet), Termal Mürekkep Püskürtmeli (Termal InkJet), lazer markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama, etiketleme ve çok çeşitli baskı seçeneklerindeki müşteri uygulama uzmanlarımız ve teknoloji liderliğimiz ile Videojet olarak tüm dünyada 345.000’den fazla yazıcımız kuruludur. Müşterilerimiz, günde on milyardan fazla ürüne baskı yapmak için Videojet ürünlerine güveniyor. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, tüm dünyada 26 ülkede 4000’den fazla ekip üyesiyle doğrudan sağlanmaktadır. Ayrıca Videojet dağıtım ağı, 135 ülkede ve 400’ün üzerinde distribütör ve Orijinal Malzeme Üreticisi ile hizmet vermektedir.