Son basın duyuruları

Videojet, üreticilere üstün bir kullanıcı deneyimi sunan son model Termal Transfer yazıcısını, dahili kod güvencesi özelliğiyle birlikte sunuyor.

Videojet, üreticilere üstün bir kullanıcı deneyimi sunan son model Termal Transfer yazıcısını, dahili kod güvencesi özelliğiyle birlikte sunuyor.

Yeni yazıcı, iyileştirilmiş baskı kalitesi ve esnek ambalajlama malzemeleri üzerine kodlamada daha az hata sunan, kullanımı kolay ve uygun maliyetli bir çözümdür.

CHICAGO – 12 Temmuz 2018 Kodlama, markalama ve baskı çözümlerinde lider olan Videojet Technologies, üreticilerin esnek ambalaj kodlama hatalarını azaltmalarına yardımcı olan, Toplam Sahip Olma Maliyeti’ni (TCO) yükselten ve kullanımı kolay bir yazıcı olan Videojet 6230 Termal Transfer Yazıcı’yı (TTO) gururla sunar.

Videojet, üreticilerin basılan kodların her seferinde tam olarak doğru olmasını sağlamalarına yardımcı olacak, güvenilir ve uyarlanabilir çözümlere ihtiyaç duyduğunun farkındadır. Videojet 6230 TTO yazıcı, bu ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlandı ve kod güvencesi özelliğiyle ayrıcalıklı kullanıcı deneyimi sunan bir çözüm sağlıyor.

En gelişmiş Videojet teknolojisini kullanan 6230 yazıcı, üretimde uzun çalışma sürelerine olanak veren sade kaset tasarımı özelliğine sahiptir. 700 metrelik ribon uzunluğu, sıcak damga yazıcıları için kullanılan ribonlardan tipik olarak çok daha uzundur ve diğer rakip TTO sistemlerine göre daha az ribon değişimi gerektirir. Bu, üretimdeki çalışma süresini en üst seviyeye çıkarmaya yardımcı olur ve ribonun değiştirilmesi gerektiğinde 6230 yazıcı bunun güvenli ve kolay şekilde gerçekleşmesini sağlar.

Videojet, üreticilere üstün bir kullanıcı deneyimi sunan son model Termal Transfer yazıcısını, dahili kod güvencesi özelliğiyle birlikte sunuyor. Dahası, havasız yazıcı tasarımı, basınçlı hava ihtiyacını ortadan kaldırmakla kalmaz, aynı zamanda hava hortumları ve konektörleri çıkarıldığı için parçaların daha az yıpranmasını sağlar. Yazıcı bileşenleri, üretimin olabildiğince çabuk biçimde sorunsuzca çalışmasını sağlamak için hızlı ve kolay bir şekilde değiştirilebilir. Ayrıca, benzersiz yazdırma kafası da değiştirilmesinin kolay olması ve baskı işlevselliğine geri dönmek için ek operatör müdahalesi gerektirmemesiyle yüksek çalışma süreleri için tasarlanmıştır.

Genel üretim hatlarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır ve özenli tasarımıyla da 6230 yazıcı, özellikle alan sınırlaması olanlar olmak üzere, çoğu üretim hattına kolayca entegre olur.

Üreticilerin Termal Transfer Yazıcı’larını nasıl işletmek istediklerini seçme konusunda esneklikleri yok,” diye açıklıyor Videojet Technologies’de İşletme Birimi Yöneticisi TTO olan Heidi Wright. “Sezgisel 5 inç renkli dokunmatik kumandası ve tek dokunuşla iş seçimi işlevselliğiyle Videojet 6230, kolay işletilebilen bir yazıcıdır ve sıcak damgalama teknolojisini geride bırakmak isteyen üreticiler için ideal bir çözümdür. Ek olarak,Videojet 6230 üreticilere dokunmatik ekran kullanıcı arayüzü dışında, yazıcılarını Android telefon aracılığıyla işletme seçeneği de dahil olmak üzere, yazıcılarını işletmek üzere tercih edebilecekleri birden fazla seçenek sunmaktadır.”

6230 yazıcıda Kod Güvencesi standart olarak gelir. Üreticiler VideojetConnect Design veya CLARiSOFT™ yazılımlarıyla kolay kod oluşturma avantajından yararlanarak operatör müdahalelerinin azalmasına yardımcı olabilir ve böylece daha az kullanıcı hatası, gereksiz ürün israfı ve yeniden yazdırma elde edebilir. WYSIWYG baskı önizleme işlevselliği, operatörlerin doğru kodun seçildiğini doğrulamasına izin verir; gerçek zamanlı saat damgası ise tarih hatalarını önleyerek geri çağırma riskini azaltmaya yardımcı olur.

İsteğe bağlı Bluetooth® özelliğine sahip 6230 yazıcı, uyumlu Bluetooth USB adaptörü kullanılarak HMI yerine Android telefon ile de kontrol edilebilir. Bu özellik etkinleştirildiğinde imalatçılar, OS 4.4.4 veya daha yüksek işletim sistemine sahip bir Android telefonu grafik kullanıcı arabirimi, iş aktarmak için bellek çubuğu ve barkod iş seçimi işlevselliği olarak kullanabilir. Bu, operatörün yazıcı ve üretim hattıyla etkileşimini kolaylaştırır.

Wright, “Videojet ürün araştırma ve geliştirme üzerine yatırımlar yapmaya devam ediyor. Bu yeni Termal Transfer Yazıcı, üreticilerin esnek ambalaj kodlama hatalarını azaltmalarına yardımcı olan ve toplam sahip olma maliyetlerini yükselten bir çözüm sunduğu için çok memnunuz,” sözleriyle açıklamasını sonlandırıyor.

Yeni Videojet 6230 Termal Transfer Yazıcı hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 469 7982 numaralı telefonu arayın veya www.videojet.com.tr adresini ziyaret edin.

 

Videojet Technologies Hakkında:

Videojet Technologies, ürün tanımlama pazarında bir dünya lideridir. Hat üzerinde yazdırma, kodlama ve markalama ürünleri, uygulamaya özgü sıvılar ve ürün kullanım ömrü hizmetleri sunar. Hedefimiz, ambalajlı tüketici ürünleri, ilaç ve endüstriyel ürünler sektöründe müşterilerimizle iş birliği yaparak onların üretkenliğini arttırmak, markalarını korumak, geliştirmek ve sektör eğilimleri ile yasal mevzuatın bir adım önünde olmalarını sağlamaya yardımcı olmaktır. Mürekkep Püskürtmeli InkJet (InkJet), Termal Mürekkep Püskürtmeli (Termal InkJet), lazer markalama, Termal Transfer Baskı (TTO), koli kodlama, etiketleme ve çok çeşitli baskı seçeneklerindeki müşteri uygulama uzmanlarımız ve teknoloji liderliğimiz ile Videojet olarak tüm dünyada 345.000’den fazla yazıcımız kuruludur. Müşterilerimiz, günde on milyardan fazla ürüne baskı yapmak için Videojet ürünlerine güveniyor. Müşteri satış, uygulama, servis ve eğitim desteği, tüm dünyada 26 ülkede 4.000’den fazla ekip üyesiyle doğrudan sağlanmaktadır. Ayrıca Videojet dağıtım ağı, 135 ülkede ve 400’ün üzerinde distribütör ve Orijinal Malzeme Üreticisi ile hizmet veriyor.