Son basın duyuruları

1860 Videojet Mürekkep Püskürtmeli Inkjet Yazıcı için yeni 70 mikron Püskürtme Ucu

1860 Videojet Mürekkep Püskürtmeli Inkjet Yazıcı için yeni 70 mikron Püskürtme Ucu

Yeni püskürtme ucu üreticilerin sahip olduğu avantajlara yenilerini ekliyor

CHICAGO – 30 Nisan 2018 – Videojet, ürünlerinin üzerine markalama yapan üreticilerin yüksek kaliteli kod güvenilirliği ve tutarlılığına ihtiyaç duyduğunun farkındadır. Kodlama, markalama ve yazdırma uygulamalarında küresel bir lider olan Videojet Technologies bu ihtiyaca yanıt vermek amacıyla 1860 Videojet Mürekkep Püskürtmeli Inkjet yazıcı için yeni bir 70 mikron püskürtme ucunu kullanıma sunarak üreticilerin kodlama avantajlarını iyileştiriyor.

1860 Inkjet’e yönelik yeni 70 mikron püskürtme ucu, daha berrak ve daha belirgin kodlar oluşturulmasına yardımcı olan daha büyük bir damla hacmi aracılığıyla daha yüksek kontrastlı baskı sağlıyor. Kodun, ürünün kullanım ömrü boyunca izlenebilir kalmasını isteyen üreticilere hitap eden püskürtme ucu, basılan kodun ambalajda öne çıkıp ürün üzerinde görünür kalmasını sağlayan üstün baskı kalitesi sunuyor.

Videojet Technologies’in Küresel İş Birimi Direktörü Anthony Blencowe şu yorumda bulunuyor: “Videojet 1860 Inkjet’e yönelik yeni 70 mikron püskürtme ucu üreticilerin sahip olduğu avantajlara yenilerini ekliyor; daha yüksek kontrastlı kodlar, geliştirilmiş kod güvenilirliği ve daha iyi yüzey tutunması gibi özellikler bunlardan bazıları.

Videojet, kod kalitesinin ve mürekkebin ürün yüzeyine tutunmasının önüne geçebilecek çok sayıda yüzey bulunduğunun farkındadır. Yeni 70 mikron püskürtme ucu daha iyi yüzey tutunması sağlayarak kodların daha belirgin markalanmasına yardımcı oluyor. Bu, özellikle film, şrink film ve lamine edilmiş poşetler gibi kodlamaya dirençli zorlu yüzeylerde iyileştirilmiştir.

Yeni püskürtme ucu ayrıca, püskürtme arasındaki alanların daha iyi kapatılmasıyla daha kaliteli kodların yolunu açmak üzere daha büyük damla hacimleri üreten teknolojilerden faydalanır. 70 mikron yazıcı kafasıyla daha büyük veya uzun iletilerin daha okunaklı hale gelmesi üreticilere avantaj sağlar.

1860 60 mikron püskürtme ucuyla şu anda kullanılabilen tüm mürekkepler şimdi yeni 1860 70 mikron püskürtme ucuyla da kullanılabilir. 1860 Inkjet mürekkep grubu optimum performans ve maksimum çalışma süresi için özel olarak formüle edilmiştir, bu sayede mürekkep uyumluluğu artırılır ve çoğu uygulamayla uyum elde edilir. Videojet mürekkeplerin değişken uygulama ve üretim ortamlarına yönelik olarak tasarlanmış olması günümüzün, yarının ve geleceğin değişen üretim gereksinimleriyle birlikte gelişmelerine olanak tanır.

Videojet 1860 Inkjet sürprize mahal vermeyen performans sunar. İstikrarlı ve güvenilir üretim çalışma süresinin güvenceye alınması amacıyla çığır açıcı teknoloji kullanılarak tasarlanmıştır. Benzersiz püskürtme ucu tasarımı daha temiz bir başlatma ve yazdırma işlemi sağlar. Değişen çok çeşitli üretim ortamlarında daha uzun bir süre çalıştırılabilen püskürtme ucu sürprizlere mahal vermeksizin kod kalitenize güveninizi artırır.

Videojet Küresel İş Birimi Direktörü Anthony Blencowe şunları ekliyor: “70 mikron püskürtme ucu 1860 yazıcı çözümüne mükemmel bir ek olarak sürprizlere mahal bırakmaksızın performans sunuyor.”

1860’ı keşfedin. Kodlamanın akıllı yolu.

Yeni Videojet 1860 70 mikron yazıcı kafası hakkında daha fazla bilgi için www.videojet.com.tr/1860 adresini ziyaret edin